Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik feltűnően sokat hangoztatják hogy jók az ágyban azok tényleg nem azok?
Biztos van ilyen is, meg olyan is. Én nagyon jó vagyok az ágyban, ez biztos. Viszont soha nem részletezem dicsekvően. Aki csak emiatt akar velem lefeküdni, azzal én nem akarok.
Persze volt olyan csaj, akivel nem passzoltunk. Pláne nem kérdkedek a méretemmel vagy az orál tudásommal. Szerintem egy csajnak az kiábrándító.
3. akkor most mit csinálsz? 🤔
Engem is érdekelne nem csak a troll válaszok
Én is nemegyszer hallottam, hogy előadta magát a pasi, aztán lepkefing volt amit produkált, el sem élvezett a csaj, meg 5 percig bírta.
Van aki itt is hangoztatja a méretét, meg egymásra licitálnak vele. Én meg úgy vagyok ezzel, hogy a "kedves" kollégáim lefigyeltek zuhanyzás közben, és elkezdtek irigységbő cikizni, de ezzel pont pozitív irányba billentették a híremet a cégnél. 😅
Önmagamat nem is fényezem, de van olyan képernyőmentésem, amin az egyik exem írja, hogy jó vagyok. 😉
Megmutatom ha erre terelődik a szó. 😉
Itt is igaz a mondás, hogy "amelyik kutya ugat az nem harap"
Nem 3-as voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!