Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik feltűnően sokat hangoztat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik feltűnően sokat hangoztatják hogy jók az ágyban azok tényleg nem azok?

Figyelt kérdés
Eddigi tapasztalataim alapján (igaz nem sok volt) úgy jött le hogy aki nagyon mondogatja hogy ő mennyire jó meg szuper és imád szexelni az erősen túloz. Aki azt mondta nekem hogy sokáig bírja az ágyban (akár órákig) az húsz perc múlva elfáradt vagy megunta hogy én még nem mentem el. Aki azt mondta szereti az orális szexet (nyalni) úgy kellett noszogatni (magától egyáltalán nem is akarta). Az egyik exem mielőtt összejöttünk több alkalmi kapcsolatot is fenntartott meg úgy látszott hogy nagy a szexuális étvágya, de amíg velem volt átlagosan heti 2-3 alkalommal szexeltünk. Vagy ez csak az én hibám lenne? :D Bár amikor rákérdeztem hogy mi ez akkor mind azt mondták hogy természetesen nem miattam van csak most nincs kedvük vagy hasonló szóval nem tudom 😂
2021. jan. 11. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Általában tényleg szájhősök ezek.
2021. jan. 11. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Biztos van ilyen is, meg olyan is. Én nagyon jó vagyok az ágyban, ez biztos. Viszont soha nem részletezem dicsekvően. Aki csak emiatt akar velem lefeküdni, azzal én nem akarok.

Persze volt olyan csaj, akivel nem passzoltunk. Pláne nem kérdkedek a méretemmel vagy az orál tudásommal. Szerintem egy csajnak az kiábrándító.

2021. jan. 11. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én rohadt jó vagyok az ágyban, de nem szoktam vele hencegni.
2021. jan. 11. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyképű az összes! Most mit dicsekedjek a 25centis farkammal????
2021. jan. 11. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre kíváncsi vagyok. Nagy ívben kerültem eddig az olyanokat, akik el voltak ájulva maguktól. Valamiért ellenszenves lesz és hiteltelen az illető. Ha akkora ász, akkor minek magát reklámozni?...
2021. jan. 12. 10:01
 6/7 A kérdező kommentje:

3. akkor most mit csinálsz? 🤔

Engem is érdekelne nem csak a troll válaszok

2021. jan. 12. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is nemegyszer hallottam, hogy előadta magát a pasi, aztán lepkefing volt amit produkált, el sem élvezett a csaj, meg 5 percig bírta.

Van aki itt is hangoztatja a méretét, meg egymásra licitálnak vele. Én meg úgy vagyok ezzel, hogy a "kedves" kollégáim lefigyeltek zuhanyzás közben, és elkezdtek irigységbő cikizni, de ezzel pont pozitív irányba billentették a híremet a cégnél. 😅

Önmagamat nem is fényezem, de van olyan képernyőmentésem, amin az egyik exem írja, hogy jó vagyok. 😉

Megmutatom ha erre terelődik a szó. 😉

Itt is igaz a mondás, hogy "amelyik kutya ugat az nem harap"

Nem 3-as voltam!

2021. jan. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!