Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mennyien vagytok akik azt hangoztatták, hogy elég egy átlagos pénisz vagy kisebb, de utána "megraktak" títeket rendesen egy átlag felettivel és már csak a nagyot kivánjátok?
Én egy időben mindig sörös üveggel dugtam magam és függō lettem.
Leszoktam róla, és már újra van orgazmusom átlagos mérettől is, de azért a kocsmákban mindig felizgulok.
Voltam egy olyan pasival akinek átlag feletti szerszáma van. Hát nem a szerszámával volt gond. Inkább azzal h annyira elvolt szálva attól h neki nagy, h azt gondolta ez egyenes út az orgazmusomhoz. Baromi nagyot tévedett. Kicsit fájt is, béna is volt.....
Szóval ő tipikzs az a pasi, akinek hiába nagy, de használni nem tudja!!!
Szörnyű élmény volt.
Volt olyan is aki ügyes is vokt, a pálca is igen méretes volt. Vele csak a személyiségünk nem illett össze. A szexel nem volt gond. De nem okozott ezek után problémát egy kissebb, átlagos hímtaggal rendelkezővel ösdzebújni és élvezni a szexet
Én mindig is a kicsit kedveltem. Szűk a puncim. Inkább legyen kicsi mint átlagos. Pasimnak is kicsi van. Egyszer keményen popsiba toltak egy naggyal. Azóta tudom , hogy oda viszont csak a nagy való.
Magam se értem ezt.
Ne írjatok privát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!