Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, akik nőiesen/szexisen öltözködtök, ti élvezitek ha egy férfi (átlagos, jóképű) rendesen végigmér titeket, szóval megnézi a lábatokat, melleteket, aztán a szemetekbe néz?
Nagyon sok nőt megnézek az utcán, mondhatni megbámulok..
de vannak gyengéim... pl. a szexis nőies öltözék, a kicsit kihívó de egyben igényes stílus vonz egy nőben... vagy ha szépek a lábai és ezt közszemlére teszi.. az extrémebb ruhák pl. bőrnadrág, extra magas tűsarkú cipő... de van h csak egyszerűen tökéletes a kisugárzása...
ha jön szembe egy ilyen nő azt szó szerint végigmérem tetőtől talpig aztán vissza, és jól a szemébe nézek...
gondolom nekik is lejön h most képzeletben megdugtam őket... :D
aztán általában ez annyiban marad, elmegyünk egymás mellett és kész..
azt vettem észre, h kb fele-fele arányban, van aki visszanéz rám, vagy kedvesen/kihívóan, vagy elutasítóan, de h vette a lapot.
és a nők másik fele meg ilyenkor zavarba jön, és (gondolom) magában elkönyvel vmi bunkó perverznek.
csak nekem aza fura h ilyen lányok pl. miért vesznek fel kihívó ruhadarabokat? amikről le sem lehet venni az a szemem.
és félreértés ne essék, nem bámulok, nem szólok be, nem füttyentgetek nem vagyok őrült, meg semmi. esezmbe se jutna letámadni utcán egy nőt ismerkedéssel. aki szembe jön azt végigmérem, max megfordulok h megnézzem a fenekét ennyi!
"Ha ilyenkor egy jobb kinézetű férfi megnéz, nekem egy visszajelzés, hogy csinos vagyok, és örülök, hogy tetszem neki."
Ebben a mondatban benne is van a lényeg. Naná, hogy a nők azért öltöznek ki, hogy megbámulják őket a férfiak, hiába jönnek sokszor ezen az oldalon is a kifogások, hogy "jaajj, én csak magamnak öltözöm, hogy jól érezzem magam", stb.
És a másik fontos szókapcsolat, hogy a jóképű/gazdag kanoknak illegetik magukat, nem a mezei embernek. Sőt, ha egy átlagos srác nézi meg őket, azt személyes sértésnek veszik. Itt tartunk ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!