Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szingli nő azt hangoztatja, hogy élvezni fogja az életet, akkor miért nem élvezi?
Facen pl: hiába pr_bálunk bedzélgetni a kiszemelt hedonista hölggyel,eleve a kommunikácio is zéró.
Van,hogy nem is válaszol, vagy csak unottan.
Akkor minek egyedülálló ha nem ismerkedik,meg mit játsza a bevállalós nőt?
Nem igazán értem a panaszod.
Van egy nő aki mindenféle pozitív dolgot ír magáról de mégsem lép? Ez a Problem?
Ennek két egyszerű oka lehet. Az egyik, hogy csak hangoztatja, de közben meg igazából csak egy db megértő társra vágyik nem alkalmi kalandokra.
A másik oka, hogy lehet "bevállalós", lehet laza, könnyen létesít szexuális kapcsolatot, de - bármennyire is nehéz ezt néha elfogadni - nem vagy az esete. Még az úgymond könnyűvérűnek titulált nők sem mindenkivel, csak aki tetszik nekik.
4-es
Nem hinném,hogy nem vagyoj az esetr, de rajtam kívül még 6 ismerős is irt rá. Egyikőnk sem ronda megjegyzem. Valahogy egyáltalán nem volt egy bőbedzédű.
Bezzeg a szexi szelfiket tudja csinálni magáról a facere.
De egyébként egyikönk sem letámadásból nyitott.. pl én szerettem volna megismerni a lelkét és a személyiségét is. De hideg volt és csak felszínes.
De a való életben nem ismerkedik..ismerősöm együtt dolgozik vele.. haza megy és otthon van egész nap.
Tölem meg nem olyan mesze lakik.. soha nem látom még bedzélgetni sem senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!