Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy szingli nő azt hangozta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szingli nő azt hangoztatja, hogy élvezni fogja az életet, akkor miért nem élvezi?

Figyelt kérdés

Facen pl: hiába pr_bálunk bedzélgetni a kiszemelt hedonista hölggyel,eleve a kommunikácio is zéró.

Van,hogy nem is válaszol, vagy csak unottan.

Akkor minek egyedülálló ha nem ismerkedik,meg mit játsza a bevállalós nőt?

2019. okt. 9. 19:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem játszok, én tényleg beválalós nő vagyoj.
2019. okt. 9. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:
1. És ugyan mit vállalsz te be?
2019. okt. 9. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a panaszod.

Van egy nő aki mindenféle pozitív dolgot ír magáról de mégsem lép? Ez a Problem?

2019. okt. 9. 20:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Ennek két egyszerű oka lehet. Az egyik, hogy csak hangoztatja, de közben meg igazából csak egy db megértő társra vágyik nem alkalmi kalandokra.

A másik oka, hogy lehet "bevállalós", lehet laza, könnyen létesít szexuális kapcsolatot, de - bármennyire is nehéz ezt néha elfogadni - nem vagy az esete. Még az úgymond könnyűvérűnek titulált nők sem mindenkivel, csak aki tetszik nekik.

2019. okt. 9. 20:07
 5/15 A kérdező kommentje:

4-es

Nem hinném,hogy nem vagyoj az esetr, de rajtam kívül még 6 ismerős is irt rá. Egyikőnk sem ronda megjegyzem. Valahogy egyáltalán nem volt egy bőbedzédű.

Bezzeg a szexi szelfiket tudja csinálni magáról a facere.

De egyébként egyikönk sem letámadásból nyitott.. pl én szerettem volna megismerni a lelkét és a személyiségét is. De hideg volt és csak felszínes.

2019. okt. 9. 20:13
 6/15 anonim ***** válasza:
És az még nem jutott az eszedbe, hogy nem a Facebookon szeret ismerkedni, hanem a való életben? Hogy a Facebookos ismerkedés kategóriáját szánalmasnak tartja, így akár ezren is próbálkozhatnak nála? Esetleg az nem merült fel benned, hogy napi száz ilyen üzenetet kap, mint a tiéd?
2019. okt. 9. 20:29
 7/15 A kérdező kommentje:

De a való életben nem ismerkedik..ismerősöm együtt dolgozik vele.. haza megy és otthon van egész nap.

Tölem meg nem olyan mesze lakik.. soha nem látom még bedzélgetni sem senkivel.

2019. okt. 9. 20:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Az ha élvezzük az életet egyet jelent azzal h ribizli leszek és bármit hagyok? Nem mindenkinek a szex az első számú dolog az életében. Én szingliként végre tudok utazgatni, társasági életet élni és élvezni a szabadságot. Teljesen meg vagyok elégedve magammal és nyilván egyszer majd lesz társam akivel együtt élvezhetem ezt, de jelenleg egyedül jobban élvezem. 22/N
2019. okt. 9. 21:06
 9/15 A kérdező kommentje:
A szabadság,élet élvezés az ismerkedéssel is jár nem? És az erotikával. Melyik és milyen szingli az aki nem szexel?
2019. okt. 9. 21:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Miét? A csinálj őrült dolgoat,meg a ma is rossz leszek posztok egy nőtől mi szimbolizál?
2019. okt. 10. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!