Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányt vagy foglaltat izgibb dugni?
Figyelt kérdés
Miért?2019. aug. 31. 00:21
1/16 anonim válasza:
Nem tudom.En csak szinglit dugnek,mas ember parkapcsolatat nem akarnam elrontani.
2/16 anonim válasza:
Én mindegyik élethelyzetbe szeretem a srácokat. L
3/16 anonim válasza:
Nem a "családi állapotától" függ. Az a lényeg hogy bejöjjön.
4/16 anonim válasza:
#Ezek szerint megcsalod a párod?
5/16 anonim válasza:
A foglalt nyilván izgibb, nem olyan könnyű eltávolítani a másik palit a csajról.
6/16 anonim válasza:
csak az foglalt akin épp fekszenek.
7/16 anonim válasza:
Engem, mikor apám bármikor hazajöhet. Na, az izgi.:D
8/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mert ha szingli lányt dugsz, abban bármikor csalódhatsz, hogy aztán eltávolodik tőled, ha nála vagy, hazaküld vagy ha legközelebb írsz neki, ignorálni fog, lehet játszani fog az érzelmeiddel. De, ha foglaltat dugsz ott ugye az elsődleges balek az nem te vagy, ott benne van a pakliban hogy egyszer megszakítja a kapcsolatot és tudhatod hogy nem lesz komoly kapcsolat, hisz mást se vesz komolyan. 🤔
Próbáltam értelmet is vinni a kérdésbe, ha valaki hozzá tesz valamit, hajrá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!