Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szingli lányt vagy foglaltat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányt vagy foglaltat izgibb dugni?

Figyelt kérdés
Miért?
2019. aug. 31. 00:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Foglalt volt ,szinglivel sose jöttem még össze de izgalmas volt !

F

2019. aug. 31. 07:41
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
A foglaltat egyértelműen izgibb! 😉
2019. aug. 31. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem a foglalt nő mindig izgalmasabb. a férjes asszonyokat szeretem a legjobban, akik nem kapcsit akarnak csak azt hogy megdugják és kinyalják őket rendesen már végre.
2019. aug. 31. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:
De aki csak pontozgat, az inkább érveljen, mert pontozni a kutyámat is meg tudom tanítani. Véleményt meg önmagában nem lehet értékelni, ezt még azért illik tudni.
2019. aug. 31. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem kötözködésből de egy szempont kimaradt a kérdésből és talán nem mindegy. A pasi is foglalt vagy sem? Ha mind a ketten szinglik akkor az teljesen más legalább is nálam, akkor talán picit óvatos az ember nem mint ha a foglalt nőre nem figyelnék de alán hamarabb meg lehet nyílni. Ha foglalt nekem attól lesz izgi ha valami olyasmit tudok neki adni amit otthon nem kap meg és nem feltétlen hatalmas szexcsatákra gondolok gyakran itt az érzelmek is fontosak az odafigyelés.
2019. aug. 31. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Anyádat.
2019. aug. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!