Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szingli 20as hímek! Mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli 20as hímek! Mennyi munkát fektettek bele abba, hogy összejöjjön a szex?

Figyelt kérdés
Eljártok rendeszeresen társaságba, azt képbe tartva, hogy ha rendeszeresen csináljátok, akkor az esetek 1-2%-ban szinte teljes biztonsággal össze fog jönni?
2019. aug. 23. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Semennyit
2019. aug. 23. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
semennyit, amikor a nőstények elkezdenek tüzelni, akkor fogod őket és bevered nekik
2019. aug. 23. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hímek 😂😂 ezen kiégtem 😂😂 üdv egy nőstény 😂😂😂
2019. aug. 23. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Munkát??? Ez nem egy gyár... de annyiban igaz a párhuzam, hogy ha az ember szeretne valamit, akkor tegyen is érte! Te elmennél 100 buliba, ha tudod, hogy valamelyikben (az említett 1%) megtalálod a párod? Na ugyi, hogy el. Legalábbis akkor jó, ha így gondolod és nem a sültgalambot várod a szádba.
2019. aug. 23. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Semmit, nincs nagy baráti társaságom.
2019. aug. 23. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:

A "semennyisek": És van közeli/távoli célotok, tervetek ami lehetővé fogja tenni az ismerkedést, vagy teljesen megrekedt a dolog és csak visz az ár?

3mas, igen minden bizonnyal az ember képes lenne 100 buliba menni, ha valakivel biztosan összejönne valami, de az 5-10 után igencsak kevés jelét kapod, hogy valami összejönne, akkor nagyon könnyen kedvedet veszi a dolog

Mellesleg ha valaki képes azért 100 buliba elmenni és végig csinálni, hogy a 99.-után legyen belőle valami, akkor az biztosan nem csak szexet akarna ami 1 nap után véget érne

Ez kb. egyenlő lenne az Eiffel torony papírkártyákból való felépítésével amit egy enyhe szellő lefúj egy másodperc alatt

2019. aug. 23. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Miért kéne cél vagy terv az ismerkedéshez? Szerintem te félreértetted a semennyit. Ismerkedni valakivel nem munka.
2019. aug. 23. 20:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Arra értettem, hogy ahhzo, hogy megtarts valakit nem lesz elég ismerkedős "skill"-ekkel rendelkezni
2019. aug. 23. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
1. Vagyok, engem keresnek a lányok.
2019. aug. 25. 11:52
 10/10 A kérdező kommentje:
jobbik eset
2019. aug. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!