Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek ti mikor mentek bele egy szex kalandba? Mikor határozzátok el magatokat hogy oda adjátok magatokat az adott srácnak vagy férfinak? Mi kell ahhoz hogy ez összejöjjön? 23/F
Igazából engem akkor szoktak helyben magukévá tenni a nők, amikor egy buli közepén a Koróban vagy a Moriban megvillantom az 1999-es, eredeti Yu-Gi-Oh kártyagyűjteményemet és megyek vele kettő kört, csak hogy lássák mi a helyzet.
Ilyenkor rögtön nedves lesz mindenki és szinte úgy kell könyörögnöm mindenki hosszú, fekete/szőke hajú párducnak hogy "Légyszi, ne itt mindenki előtt...", szóval igen, nem sokon múlik ez kérdező.
Csak határozottnak kell lenni.
(Ugyanitt csemegepaprika eladó, sziasztok)
Ha vonzódom a pasihoz, és látom rajta h nem sieti el a dolgot.
De m~g sok más dolog függvénye. H viselkedik velem a pasi, milyen a humora, egyezik e a szexben való igényünk stb..
Gondolom túl jó csajokhoz mész oda. 25 vagyok és volt már egy rakás kalandom, de amíg fiatalabb voltam, én mentem a kevésbé szép lányokra, akik sokkal kevesebb figyelmet kapnak és minden kis bók meg gesztus nagyobb hatással van rájuk. Persze majd mondják itt, hogy nem, meg bla bla de így van, őket könnyebb rávenni egy kis kalandra. Ha el tudod hitetni a lányokkal, hogy amit tőled kapnak az megéri nekik, akkor szexelni fognak veled. Ennyi a történet. Türelem kell hozzá és ha látod, hogy egy lány zsák utca akkor hagyjad, mert időpocsékolás.
Én annó bárokba jártam, meg romkocsmákba, ahova mentek baráti társaságok. Ott kinéztem, hogy ki a legkevésbé népszerű, és általában ahhoz mentem oda. Egy idő után meg sokkal egyszerűbb lett, tudtam mi válik be, mi nem és próbálkoztam jobb csajoknál is, de a jobb csajokat MINDENKI próbálja megdugni, tehát náluk nem igazán van értelme próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!