Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még rajtam kívül gyorsan elélvező lányok?
Figyelt kérdés
Mindenki a gyorstuzelo fiukrol beszel, pedig vannak lányok is, meg hogy rengeteg lánynak ez nem megy. Még szűz vagyok, de ha ingerlem csiklomat, pár mozdulat kell (sose mertem de nincs 1 perc se) és elelvezek. 13 éves koromtol, az elso orgazmus óta ez van. Az elsőnel konkrétan spricceltem is. Ujjazni magam sose szoktam. Hogyan kell ezt gyakorolni, hogy utána szexnel jó legyen? 22/L2019. júl. 5. 23:55
2/14 anonim válasza:
Ne aggódj, tuti jó lesz! Bár a hüvelyi orgazmus többnyire nem jön össze ilyen gyorsan, nem hinném, hogy gondod lesz. Megfelelő partnerrel rengeteg élvezetben lesz részed. ;)
21L
3/14 A kérdező kommentje:
1x-2x már ujjaztam magam de abszolút semmi jót nem érzek így azóta nem is probalkozom
2019. júl. 6. 00:09
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2019. júl. 6. 00:09
5/14 anonim válasza:
Kérdés, hogy utána van e még vágyad?
Mert a nők többsége multiorgazmusos.
A leendő lovagod akár 7-10 sec alatt is el tud majd vinni, ha kellően nyúl hozzád/zakatol benned.
Ez egy ajándék...
6/14 A kérdező kommentje:
Igen...:)
2-3at szeretek egyszerre
És naponta többször is megy
Nem mindig vagyom rá
De ha igen akkor nagyon
2019. júl. 6. 00:22
7/14 anonim válasza:
ma 00:22
Ez a bundáskenyérre írtad? Mert akkor tetszel nekem :D
8/14 anonim válasza:
Én is gyorsan elélvezek (azéet nem ennyire), de ez csak jó, a pasiknak nagyon izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!