Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szűk a barátnőm, ezért nagyon gyorsan elmegyek, mit tehetnék?
Szeretném ha kicsit tovább tudna tartani az aktus, milyen praktikákat ajanlotok?
20F
3: hol olvastál tőlem olyat, hogy én öt hibáztatom?
Szerinted miért jöttem ide segítséget kérni? Mert tisztában vagyok vele, hogy ez az én felelősségem és nekem kell ra megoldást találnom.
#6 Elso vagyok. Akkor legyen tobb menet. Ha akkor sem megy,akkor O nem kepes a huvelyi orgazmusra. Kommunikaljatok kozben,neha lassits.
Sok sikert! ;)
Ezt ujjal is, sőt vibratorral is megtudhatod, hogy képes-e ra, vagy sem.
S nem ciki.
Valamint simán tudod erősebbre fogni mikor kivered, s akkor tudod szoktatni magad az ingerhez.
Előjáték, a nedvesedéséért, majd újjazás az orgazmusáig. Majd elölről az egész, és még egyszer elölről az egész. Közben egyre több újjat bevethetsz. Majd nekiindulhatsz magad is, de csak idő, elég hosszú előjáték, és rendes nedvesedés után!
Baj, ha ő többször jut el a csúcsra, mint te? A jó szex lényege, hogy ne légy önző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!