Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szűk a barátnőm, ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szűk a barátnőm, ezért nagyon gyorsan elmegyek, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szeretném ha kicsit tovább tudna tartani az aktus, milyen praktikákat ajanlotok?

20F

2019. júl. 4. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elegitsd ki nyelvvel. Nem baj ha gyorsan mesz el,a nok 20% kepes a huvelyi orgazmusra. A csiklo van orgazmusra,a huvely szulesre ill behatolasra. Megwgyszer nyelvvel elegitsd ki h legyen orgazmusa. 23/L
2019. júl. 4. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Bár csak én lehetnék ilyen helyzetben hogy szűk lenne a barátnőm.Nekem isten guten tag ot adott.Ha meg baj hogy szűk,hidd el lenne jelentkezô bőven a kielégítésére.
2019. júl. 4. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Jellemző. A csaj a hibás, mert túl szűk. Pancser vagy kisfiam. Majd jön valaki aki megdugja rendesen
2019. júl. 4. 17:24
 4/9 A kérdező kommentje:
1: köszönöm, így szokott történni, de szeretnék neki hüvelyi úton is hosszabban örömet okozni.
2019. júl. 4. 17:47
 5/9 A kérdező kommentje:
2: miből gondolod, hogy szeretné a barátnőm, hogy bárki más elégítse ki és nem pedig én? 😉
2019. júl. 4. 17:48
 6/9 A kérdező kommentje:

3: hol olvastál tőlem olyat, hogy én öt hibáztatom?

Szerinted miért jöttem ide segítséget kérni? Mert tisztában vagyok vele, hogy ez az én felelősségem és nekem kell ra megoldást találnom.

2019. júl. 4. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6 Elso vagyok. Akkor legyen tobb menet. Ha akkor sem megy,akkor O nem kepes a huvelyi orgazmusra. Kommunikaljatok kozben,neha lassits.

Sok sikert! ;)

2019. júl. 4. 17:53
 8/9 Diavolino44 ***** válasza:

Ezt ujjal is, sőt vibratorral is megtudhatod, hogy képes-e ra, vagy sem.

S nem ciki.

Valamint simán tudod erősebbre fogni mikor kivered, s akkor tudod szoktatni magad az ingerhez.

2019. júl. 4. 18:01
 9/9 Prókátor ***** válasza:

Előjáték, a nedvesedéséért, majd újjazás az orgazmusáig. Majd elölről az egész, és még egyszer elölről az egész. Közben egyre több újjat bevethetsz. Majd nekiindulhatsz magad is, de csak idő, elég hosszú előjáték, és rendes nedvesedés után!

Baj, ha ő többször jut el a csúcsra, mint te? A jó szex lényege, hogy ne légy önző!

2019. júl. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!