Mit tehetnek a szüleim, ha 17 évesen a tiltásuk ellenére
elmegyek otthonról pár napra?
Figyelt kérdés
Mit tehetnek a szüleim, ha pár napot a barátommal töltenék (amit tiltanak), mert már nem bírom otthon tovább! 17 éves vagyok, hívhatnak rám rendőrt, hogy hozzon haza vagy valami ilyesmi? Foglalkozna ezzel a rendőrség úgyis, hogy a saját akaratomból mentem el és csak 2-3 napra amit a szüleimnek meg is mondanék, hogy csak annyira megyek? Egyébként 1 éve vagyunk együtt a barátommal, de még sosem aludtunk együtt mert attól is tiltanak a szüleim.
Szerintem ne menj.Elég nagy botrány lesz belőle ha hazamész.Lelkiismeret furdalásod lesz,hogy megtetted.És lehet ezután a szüleid nem fognak többet bízni benned.Majd ha 18 éves leszel azt csinálsz amit akarsz.
17/F
2015. aug. 7. 01:49
3/15 anonim válasza:
Visszahozathatnának a rendőrséggel és valószínűleg meg is tennék, már féltésből is, ki tudja mennyire önszántadból vagy távol és mennyire igaz a 2-3 nap.
Én legalábbis biztos, hogy visszahozatnálak és azt sem tennéd zsebre amit kapnál.
2015. aug. 7. 01:56
4/15 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj semmi hülyeséget..később azt a bizalmat is elfogod veszíteni,ami most van
2015. aug. 7. 02:22
5/15 piriiiii válasza:
En biztosan elmennek, ha nagyon sokadjara sem ertenek meg a szuleim, hogy szuksegem van a baratommal levesre. Itt mar amugy sincs egy fikarcnyi bizalom sem... 17 eves vagy es nem 10...
A kovetkezmeny sem erdekelne, pont itt az ideje, hogy a sarkadra allj.
2015. aug. 7. 03:12
6/15 anonim válasza:
kedves utolsó, 17 évesen is lehet valaki ugyan olyan éretlen mint egy 10 éves.. tény hogy azzal ba*szol akivel akarsz kérdező de hidd el hogy nem lesz jó vége ha csak úgy eltűnsz pár napra. ha az én gyerekem lennél és megtennéd úgy pofon húználak hogy lerepülne a fejed. értem én h bizsereg a nunid, ez teljesen normális!!! de tartsd tiszteletben a szüleid "törvényeit". próbálj meg velük beszélni. a csókát bemutattad már nekik??? lehet több időt kéne együtt tölteniük hogy ők is megismerjék. a b*szással meg ráértek. mert úgyis arra megy ki a játék még ha te ezt nem is tudod... :D
2015. aug. 7. 03:18
7/15 anonim válasza:
17 évesen még nem kéne ugrálnod. Nem csodálkozok, hogy nem bíznak benned a szüleid, eddig nem érdemelted ki.
2015. aug. 7. 03:19
8/15 piriiiii válasza:
Ti melyik dimenzioban eltek? :D
2015. aug. 7. 03:21
9/15 anonim válasza:
Egyszerre négyben is élünk!
2015. aug. 7. 03:25
10/15 anonim válasza:
Menj el nyugodtan, hiszen nincs probléma, ha 2÷3 nap múlva már barátodnak más dolga akad, mint veled lenni, nem kell szüleidhez visszasunnyogni, hiszen, ha ilyen döntést hozol, bizonyára megállsz saját lábadon!
Mire fel akarják korlátozni szüleid altesti viszketésed megszüntetését, amikor örülhetnének, hogy a MamaHotel lakója vagy és nem kell sóvárogniuk utánnad, hogy csak ritkán látnak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!