Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kidobtak otthonrol. Se vegzett...

Kidobtak otthonrol. Se vegzettsegem se munkam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17evws vagyok. Kidobtak itthonrol, mert lusta voltam es nem dolgoztam, nem is tanultam semmit. Mar belatom igazuk volt, de keso.

Tudom jogilag nem tehetik meg, de mar csak 1honap mig betoltom a 18-at. Es jogosan tettek. Nincs szakmam, nem tudom mihez kezdjek... Nem szeretnek visszamenni semmikepp, igazuk volt es szegyenlem is magam. Nem akarok teher lenni nekik. Kerlek segitsetek! surgos.

2013. jún. 19. 08:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyedül így pikk pakk semmit nem tehetsz. Legalább z egészségügyi szolgáltatásra jogosult vagy október közepéig passzív jogon.

Ha van lehetőséged menj haza, és változztass az életeden.

Másik lehetőség munkásszalló munkával, vagy hajléktalanszálló onnan dolgozni menni...vag ha meg tudod valakinél húzni magad (rokon, nagyszülő, barát)

2013. jún. 19. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Van lehetőség beállni hivatásos katonának.
2013. jún. 19. 08:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Keress munkát! Átérzem, velem két hete történt hasonló, amikor a barátom elküldött, mert nem találtam munkát... a szüleimhez nem akartam menni, mert nem bírom elviselni őket.

Apróhirdetési oldalakon jelentkeztem kb minden munkára, és egy héten belül fel is vettek, ráadásul itt is tudok lakni :)

A lényeg, hogy ne add fel, csak ne tétovázz, mert most arra nincs időd!

2013. jún. 19. 09:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Vállalj valami mezőgazdasági munkát, lehetőleg állatok mellett, akkor általában kapsz szállást is. Találj valami munkát, mellette pedig tessék tanulni valamit. Ha megvan a 10. osztályod egy csomó szakmát tanulhatsz már. Pl egy jó ácsnak, kőművesnek nem kell éheznie. Ha látják a szüleid, hogy igyekszel és lesz belőled valami, talán ők is visszafogadnak. 17 évesen még nem késő
2013. jún. 19. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
És most hol élsz? Fiú vagy vagy lány?
2013. jún. 19. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Van még isten...
2013. jún. 19. 11:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, Te gondolom a rendszervaltas elotti idokben nottel fel, hibatlan ember vagy tokeletes jellemmel. En ettol meg egyedul vagyok...
2013. jún. 19. 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg itthon vagyok, parnapig meg maradhatok, aztan elkell jonnom. Fiu vagyok.
2013. jún. 19. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Tudod, én azt gondolom, a szüleid nem egyik napról a másikra határoztak így. Nyilván szóltak egy párszor, hogy ejnye no, kisfiam, ez így nem lesz jó. Ennek ellenére 17 (majdnem 18) évig semmit sem tettél. És akkor mi segítsünk?
2013. jún. 20. 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:

menj mezőgazdasági munkára külföldre, még jól is fizet, és szállást is adnak:

[link]

2013. jún. 27. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!