Kidobtak otthonrol. Se vegzettsegem se munkam. Mit tegyek?
17evws vagyok. Kidobtak itthonrol, mert lusta voltam es nem dolgoztam, nem is tanultam semmit. Mar belatom igazuk volt, de keso.
Tudom jogilag nem tehetik meg, de mar csak 1honap mig betoltom a 18-at. Es jogosan tettek. Nincs szakmam, nem tudom mihez kezdjek... Nem szeretnek visszamenni semmikepp, igazuk volt es szegyenlem is magam. Nem akarok teher lenni nekik. Kerlek segitsetek! surgos.
Egyedül így pikk pakk semmit nem tehetsz. Legalább z egészségügyi szolgáltatásra jogosult vagy október közepéig passzív jogon.
Ha van lehetőséged menj haza, és változztass az életeden.
Másik lehetőség munkásszalló munkával, vagy hajléktalanszálló onnan dolgozni menni...vag ha meg tudod valakinél húzni magad (rokon, nagyszülő, barát)
Keress munkát! Átérzem, velem két hete történt hasonló, amikor a barátom elküldött, mert nem találtam munkát... a szüleimhez nem akartam menni, mert nem bírom elviselni őket.
Apróhirdetési oldalakon jelentkeztem kb minden munkára, és egy héten belül fel is vettek, ráadásul itt is tudok lakni :)
A lényeg, hogy ne add fel, csak ne tétovázz, mert most arra nincs időd!
menj mezőgazdasági munkára külföldre, még jól is fizet, és szállást is adnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!