Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kidobtak otthonrol. Se vegzett...

Kidobtak otthonrol. Se vegzettsegem se munkam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17evws vagyok. Kidobtak itthonrol, mert lusta voltam es nem dolgoztam, nem is tanultam semmit. Mar belatom igazuk volt, de keso.

Tudom jogilag nem tehetik meg, de mar csak 1honap mig betoltom a 18-at. Es jogosan tettek. Nincs szakmam, nem tudom mihez kezdjek... Nem szeretnek visszamenni semmikepp, igazuk volt es szegyenlem is magam. Nem akarok teher lenni nekik. Kerlek segitsetek! surgos.

2013. jún. 19. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
úristen milyen szülők vannak, bármilyen is a gyermekem soha nem tudnám kidobni pláne ilyen fiatalon,az hogy te idáig jutottál a szüleid hibája nagyrészt.Elítélem mélységesen a szüleidet akkor is ha te vagy a hibás.Miért nem gondoskodtak arról hogy legyen szakmád?miért hagyták hogy ne tanulj.ő maguk sem szülők.az ilyeneket lökném a dunába, meg elköttetném hogy gyerekük se legyen.ne haragudj kérdező de ez a véleményem.undorító.téged meg sajnállak.:(
2013. okt. 2. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!