Mit tehetnek a szüleim, ha 17 évesen a tiltásuk ellenére elmegyek otthonról pár napra?
Figyelt kérdés
Mit tehetnek a szüleim, ha pár napot a barátommal töltenék (amit tiltanak), mert már nem bírom otthon tovább! 17 éves vagyok, hívhatnak rám rendőrt, hogy hozzon haza vagy valami ilyesmi? Foglalkozna ezzel a rendőrség úgyis, hogy a saját akaratomból mentem el és csak 2-3 napra amit a szüleimnek meg is mondanék, hogy csak annyira megyek? Egyébként 1 éve vagyunk együtt a barátommal, de még sosem aludtunk együtt mert attól is tiltanak a szüleim.2015. aug. 7. 01:27
11/15 anonim válasza:
A barátod felkészült a gyerektartási díjra?
Amúgy egyszer összehozhatnátok a szüleiteket. Segíthet a dolgon.
12/15 anonim válasza:
Ha lelépsz, pont azt bizonyítja, hogy egy buta és felelőtlen csitri vagy, aki érett, felnőtt nőnek képzeli magát, csak mert pasija van és majdnem 18 éves.
A viselkedésed alapján igazuk lehet, és igen, haza tudnak vitetni.
13/15 anonim válasza:
12: ez a közhiedelem. A bejelentést követően azonnal ki kell adni a körözést, 18 éven aluliaknál pedig értesíteni kell a gyámhatóságot is.
Nevelési céllal bele kéne tenni minden ilyen kis hülyét a lapokba fotóval, hadd égjenek az iskolatársak előtt.
14/15 anonim válasza:
Mi ezt úgy oldottuk meg, ha valahova nem akartak elengedni, hogy fűt fát igértünk és mindent megcsináltunk otthon. Féltik a pici lányukat, érthető a mai világban lsd. vonaton megerőszakolás. Legyél jó, csinálj meg minden házimunkát, rendrakás, mosás, főzés stb ez nálunk bevált, amikor menni akartunk valahová.
15/15 anonim válasza:
5-ös, azért azt nem szabad elfelejteni, hogy szülőként (igaz, h én gyerek vagyok) a mai tini korosztályban ahol a sok lányban össze-vissza jár a f*a*z, akkor hogy engednék el őket féltés nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!