Szerintetek lelépjek otthonról?
Figyelt kérdés
Most fejeztem be egy OKJ képzést, de nem találok munkahelyet, illetve nem is keresek, mert nem szeretnék dolgozni. Megmondjam a szüleimnek? Gondolom kidobnának otthonról, viszont én ezt megelőzném, és önszántamból lelépnék.2015. aug. 6. 17:04
1/13 anonim válasza:
Kinéztél az egyik híd alatt egy szimpatikus fekvőhelyet, vagy hova mennél? :D
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, például. Én amúgy sem tervezek magamnak normális életet.
2015. aug. 6. 17:12
3/13 anonim válasza:
Hát sok sikert a hülyeségeiddel együtt.
4/13 anonim válasza:
Hát, ehhez tényleg sok sikert tudok kivánni.
De hidd el nekem, nagyon meg fogod még a csövezést bánni.
Ennek ellenére kivánom, hogy minnél hamarabb jöjjön rendbe az életed ! :)
5/13 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással még a híd alatt se fogsz aludni.
Mégis, hogy tervezted a nem normális életedet?
Büdös a munka? De enni, inni, aludni jó?
6/13 anonim válasza:
Éhen halni nem normális. Ha ez neked jó, akkor egészségedre.
7/13 anonim válasza:
Amugy, mik az indokaid? Miert nem tervezel normalis eletet, es miert nem szeretnel dolgozni?
Mi mast szeretnel csinalni?
8/13 anonim válasza:
Vagy lehet csak provokálni akar minket a kérdező és valójában nincs semmi ilyen vágya.
Ennyire bolond nem lehetsz... könyörgöm!!! :)
9/13 A kérdező kommentje:
Mert nincs életkedvem
2015. aug. 6. 18:28
10/13 anonim válasza:
Ha nincs eletkedved, akkor orvoshoz menj... elosszor test-orvoshoz, mert lehet valami hianybetegseg tunete is. Aztan, ha szerinte minden oke, akkor pszihologushoz, azert van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!