Elköltözzek otthonról, vagy még várjak?
Az a helyzet, hogy bizonyos, ide nem illő okok miatt a nagynénémmel élek. Az a felállás, hogy mamám, nagynéném, nagynéném férje és a 2 gyerek, plusz én élünk együtt egy vidéki lakásban. A kapcsolatunk hullámzó, de érzékelni, hogy nem "odavaló" gyerek vagyok, csak egy rokon lány. A házon van egy elég durva deviza alapú hitel, ami miatt valószínű hogy majd valamikor ki leszünk lakoltatva, de nem tudjuk, hogy mikor.
Édesapám már elhunyt, de az ő részéről örököltem én és a húgom egy városi panellakást, és kb. fél éve rendeződött ez a dolog, hogy ki mekkora részét kapjon, stb. (Ez a rész lényegtelen) Most érettségizem, majd ezt követően azt tervezem, hogy egy 2 éves szakmára jelentkezem. Úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy elköltözzek, de mamámat is vinném magammal, vele is beszéltem már erről. Na már most az lenne itt a probléma, hogy nagyon szeretek falun élni, szeretem az itteni közeget; illetve még az, hogy nem tudom, hogy nagynénéméknek mit mondjunk én és a mamám, hogy miért költözünk el?
Előre is köszönöm a válaszokat, kicsit zaklatott vagyok emiatt, és bocsánat, ha kicsit nyakatekert a fogalmazásom.
20L
Figyelj a leírtak alapján a nagynéniddel nem olyan túl jó a kapcsolatod, neki is megvan a maga baja-hitel stb.
Szerintem ha vége a szóbelinek menjetek.
Ha van egy saját lakásod, még akkor is hogyha csak a fele a tiéd, akkor érdemes lenne odaköltöznöd. A szakmát is gondolom nem a falun tanítják, hanem bent a városban, ahol a lakás van.
Egyébként nem hiszem, hogy megsértődnének, hogy elköltöztök, hiszen várható, hogy nem maradsz ott 30 éves korodig. Csak mondd el neki időben, ne aznap amikor már csomagolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!