Segítség, mit tegyek! Hova menjek lakni? Kitettek otthonról! Esetleg hogy tudnám visszakönyörögni magamat?
szia!
ha vallásos családban nőttél fel, a gyülekezetedtől nem tudsz segítséget kérni? legalább egyszer meg is mutathatnák, hogy nem csak prédikálnak a jócselekedetekről.
Jelentkezz munkaügyi központba, bár ott lassan akad meló, de a lassú is jobb, mint a semmi.
Amit lehet, próbálj meg eladni, úgyse tudod magaddal cipelni.
Nagyszülők, egyéb rokonok, haverok nincsenek akik befogadhatnának?
Családsegítőben is érdeklődhetsz esetleg.
Helyedben bentlakásos munkát keresnek, vagy olyat ahol a szállás is biztosítva van. Ez legyen a fő cél!
Ha jól tanultál, idegen nyelveket beszélsz? Jelentkezhetnél külföldre házi ápolónak. Nem vmi jó munka, de legalább lenne hol laknod és normál fizetésed.
Az iskolában nem volt senki aki segíteni tudna? Tanár, aki kedvelt vagy esetleg osztályfőnököd?
Ha már reggeltől estik netezél, akkor megnézhetted volna a hajléktalanszállókat, ételosztásokat.
"Egész nap csak járkáltam meg gondolkodtam, beültem egy plázába,"
AKkor hogy neteztél el 1500 Forintot, mikor 1 óra általában egy 100-as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!