Segítség, mit tegyek! Hova menjek lakni? Kitettek otthonról! Esetleg hogy tudnám visszakönyörögni magamat?
Nem tudom milyen településen vagy, de itt Budapesten szoktak kitenni kifőzdék táblát, hogy mosogatót keresnek, oda bemehetnél, szerintem föl is vennének.
Ha van bérleted, ülj föl valami éjszakai járatra, addig sem kell az utcán lenned.
Én is valamilyen egyházi átmeneti segítségben látom a legnagyobb "lehetőséget", hogy az első fizetésig se kelljen az utcán laknod, mert onnan nehéz lesz újra "felállni".
VAGY
Azt írtad, tovább akartál tanulni. Ha felvettek valahova nappalira, akkor nézz utána a diákhitelnek és szeptembertől mehetnél kollégiumba.
VAGY
(bár ennek nagyon kis esélyét látom) az állami gondozottaknak van lehetőségük "utógondozásra", ahol a 18. életévük után még pár évig valamennyi költségtérítés mellett ellakhatnak. Hivatalosan nyilván nem vagy rá jogosult, de (szintén átmenetileg, 1-2 hónapra) talán be tudod könyörögni magad valahova, és utólag megtérítenéd a költségeket (vagy ledolgoznád)
Ha ekkora utálatban és rossz körülményekben éltél volna, mint írod, akkor már a tesód születésekor leléptél volna. Önszántadból.
Minden 16 éves le akar lépni, téged nem is tartottak volna vissza. És ma ez ilyen váratlanul ért???
Amúgy hogy érted, hogy rendőrt hívtak volna? Ha te nem mész el, mit csinálnak? Kirúgnak fizikai erőszakkal? Akkor te hívsz rendőrt, hogy nem engednek haza (gondolom lakcímkártyád csak van).
Szórakozóhelyen senki nem fog fizetni neki, 40 felett sem, sokan szeretik a milfeket, a 20-as korosztályból is. És minek kéne egy 45 éves nőnek egy 18 éves?
Csak a pasik ilyen hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!