Beleszerettem de elmegyek. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimnáziumot,és az egyik osztálytársamban megtaláltam azt akit mindig is kerestem.Nagyon szeretem,de a szüleim bejelentették hogy márciusban elköltözünk Németországba.Mit tegyek most?Kezdjem el elfelejteni?De ha otthagynám megszakadna a szívem,nem hogy még az övé.Ti mit tennétek?(egy lány)2013. dec. 22. 13:08
1/5 anonim válasza:
akkor megmonod a szülőnek hogy te nem mész.. maradsz ha másnem az utcán élsz (ha olyan szülők ez csakeltántoritja őket a költözéstől.
2/5 anonim válasza:
Szerintem élvezzétek ki a maradék időt. Egy darabig gondolom tartjátok majd a kapcsolatot neten keresztül, de ebből nagy valószínűséggel nem lesz már semmi komoly, tekintve a korotokat is.
3/5 anonim válasza:
a szerelem olyan, mint a fing, később rájössz majd. Elillan. :D
4/5 anonim válasza:
15 éves vagy. Annyi időd van még megtalálni az igazit. Ez lehet, hogy még csak erős fellángolás.
5/5 anonim válasza:
Még fiatal vagy. Ilyen fiatalon az van,amit a 3. válaszoló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!