Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok helyen lehet olvasni hogy a szexnél a pénisz vastagsága fontosabb mint a hossza. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Milyen vastagság ami már a "jó" kategória.
Mekkora kerületű? ( ne szélességet irjatok )
2019. júl. 5. 23:11
1/5 anonim válasza:
Amikor függőlegesen áll, akkor a magassága számít igazán!
2/5 anonim válasza:
Előre leszögezem, hogy nem kérek privátot és képet, köszi. Szerintem igen, ez így van de ezt ne úgy képzeld el, hogy nem 4,5 hanem "csak" 4,2 akkor a csaj ott fog hagyni. Mivel a hüvely első pár cm-ében vannak inkább érző idegek, ezért a nők ott sokkal intenzívebben éreznek mindent, míg beljebb, az adott idegek kisebb mennyisége és a több nedv miatt nem feltétlen érzik, hogy most 12 vagy 18 cm van bennük max ha hozzá ér a méhszájhoz. Ezért fontosabb a vastagság, mint a hossz. De ez csak az én véleményem
3/5 anonim válasza:
Sokkal fontosabb a vastagság.
A hossz csak annyit számít, hogy 10 cm-nél legyen több.
4/5 anonim válasza:
A vastagabb izgatobb a no szamara,,latvanyra,es erzesre us.szamokban nem tudom,de ha nem eri at a tenyred,,vagy epp hogy,akkor vastag
5/5 anonim válasza:
Fiúként mondom, hogy igaz. Az enyém 4 cm vastag, és érzem, hogy a legtöbb puncit nem töltöm úgy ki, ahogy kéne. A hossz az bőven elég a 16 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!