Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a fontossabb a pénisz hossza vagy vastagsága?
Figyelt kérdés
Mekkora legyen minimum?2018. aug. 13. 14:11
1/9 anonim válasza:
A vastagsag fontosabb, de az is inkabb azert, mert a vekonyat jobban szeretem, az kevesbe faj. En ugyanis extraszuk vagyok....
2/9 anonim válasza:
Vastagság a fontosabb.
Nem tudok centiket mondani, a lényeg hogy jól kitöltse a hüvelyemet. A hossza nem lényeges, mert ha rövid, akkor is max a G pontomat kell elérnie, ami olyan 5-6 centire van mélyen, és ha hosszú, akkor meg csak annyi hogy nem tolja tövig. A vastagságon nem lehet korrigálni, inkább legyen vastag.
3/9 anonim válasza:
Vastagság és ugyan az a gondom mint az 1-es válaszolónak
Plusz a hosszú böki a méhszájam
24N
4/9 anonim válasza:
Vastagsag.
Egy jó 4 es aranyat ér :)
5/9 anonim válasza:
Vastagság sokkal fontosabb. 4,5-5 cm átmérő nekem a favorit. És 16 cm-nél lehetőleg ne legyen hosszabb, vagy legalábbis ne tolja be akkor tövig. :) De most meg van az ideális szerencsére. :)
6/9 anonim válasza:
A vastagság inkább, ha hosszabb az nekem eléggé fájdalmas.
7/9 anonim válasza:
Párszor már megkérdezték itt csak kb egymilliószor. Kicsit kezd uncsi lenni.
9/9 anonim válasza:
Melyik héten melyik napon? Csak mert minden nap előjön a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!