Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti szoktatok arról fantáziálni, hogy a csaj aki tetszik (de pl. nincs esélye hogy összejöjjön) le van szedálva vagy nincs magánál, és ti levetkőztetitek, és megdugjátok?
Egy leszedált, öntudatlan ahogy a jog fogalmaz "akaratnyilvánításra képtelen" nőt dugni bűncselekmény, de ezt te is tudod.
Egyébként egy magatehetetlen, visszajelzésre képtelen nőt dugni kb. akkora élvezet mint egy guminővel csinálni. Ha a mélyére nézel a fantáziádnak akkor abban sem csak az jelenik meg, hogy fekszik mint egy darab fa, hanem az, hogy visszajelzéseket ad és tudat alatt arra vágysz, hogy valahogy mégiscsak tudatánál legyen valamennyire és engedje, élvezze.
volt néhány ilyen fantáziám, de nagyon pocsékul éreztem magam utána és nagyon hamar abba is maradt.
Átváltott inkább arra, hogy annyira begerjesztettem, hogy habár nem gerjedt eredetileg rám, akkor nem bírja ki és meg kell kapnia engem
Lehet túl sok bdsmes könyvet olvastam, vagy túlságosan áldozat típus vagyok, de nekem tetszene ha egy pasi annyira szenvedélyesen szerelmes belem, hogy képes legyen ilyenről fantáziálni/ilyensmit megtenni
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!