Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben milyen szavakat hangoztattok?
1. kérdés : Mi az ami vonzó mi az ami taszít Téged?
2. kérdés : Istenem istenem istenem...ha ezt ismetlegetném az hog? hatna?
Maszti közben ezt haktogatom, most lesz az első szex a párommal nem tudom mit szólna hozzá ha egymás után ezeket hallaná. Szval Te hogy reagálnál?
Hát nem a Kalevalát meg az Odüsszeuszt olvasom fel közben az tuti :) Nem kell túl komplikálni, mond azt amit akkor és ott érzel, gondolsz, az sem baj ha vulgáris (sőt).
Ha azt mondod amit leírtál, akkor azt, érteni fogja a pasid ne izgulj, tudni fogja mire és hogyan érted. Sőt örülni fog neki, hogy azt hozza ki belőled hogy ennyire jó neked.
Néha én is elsóhajtok pár istenemet, de azért nagyon nem szoktam mantrázni. Párom elélvezés előtt közvetlen káromkodik, de nem zavar, sőt izgat.
Egyébként ha ezt mondogatnád nem hiszem, hogy zavarná őt, lehet még tetszik is neki, hiszen ez azt jelenti, hogy élvezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!