Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani olyan izgato szavakat/ mondatokat amik jobban beindítják a férfit a szexnél?
Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 13:00
1/10 hájaaa válasza:
"olyan jól csinálod, mint a bátyám"
2/10 anonim válasza:
Egyéntől függ, van akit kimondottan zavar a sok duma.
3/10 anonim válasza:
"Ahh nagyon jó magamban érezni a f*arkad"
"Imádom h ilyen keményen szét d*god a puncim"
"Dugj meg úgy h utána még mozogni se tudjak"
De nem mindig ezeket mondom. Épp ami eszembe jut..
L
4/10 anonim válasza:
"Siess mindjárt jön a következő kuncsaft."
5/10 anonim válasza:
"úristen de kemény" "annyira vastag, hogy szétszakítasz" "élvezz belém, gyerünk" "nyomd be tövig.. érezni akarom" "keményebben.. ne kímélj" most hirtelen így ennyi :D
6/10 anonim válasza:
"A repülőgép üzemanyag nem tudja megolvasztani az acélt", "Han lőtt először", "Process finished with exit code 0", "A P-ITEEA-0001 tárgyra Megajánlott jegybeírás történt!"
7/10 anonim válasza:
Engem az izgat fel ha mondjak hogy milyen nagy a farkam.. Az is :D
8/10 anonim válasza:
El fogjuk verni a szlovákokat, drágám.
9/10 anonim válasza:
Én a fülcimpáját és a mellbimbóját szeretem harapdálni.
De van hogy mocskosan beszélek.
"Megüllek mint a bikát" Kifacsarlak mint a citromot, keféld szét a puncim, vadabban,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!