Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, tudnatok velemenyt mondani kerlek?
Roviden a tortenet:
Munkahelyi viszonyom van/volt , a pasinak baratnoje van es gyerek -
Eleg sokmindent csinaltunk -konkretan a szexszen kivul minden volt.
Folyamatosan hetrol hetre valtozik a hozzaallasa hozzam- neha mindennap megcsokol ilyesmik aztan azzal jon , hogy idegesito vagyok ne szoljak hozza- nem nagyon ertrm ezt a helyzetet - marmint lehet engem okok mert megcsalta a baratnojet es ezert viselkedik igy velem?!
Pl a heten kedden megcsokolt aztan masnap tok bantoan viselkedett?
Ilyenkor mindig elojon az egom es arra gondolok, hogy nem tetszem neki vagy ilyesmi...tudnatok velemenyt mondani, hogy ti miert viselkednetek igy valakivel? Illetve hogy ez msjd igy orokke ingadozni fog mert beprobalkozik majd?
Koszi
Nem az a baj, hogy csak szexre kellesz neki, hanem az, hogy még arra sem igazán. Mármint mikor éppen rajta van, akkor jó vagy, mikor nem, akkor bekapcsol a lelkiismerete, és bunkózik.
Nem tudom, hogy milyen kapcsolatot keresel, de ez se szexkapcsolatnak, se igazinak nem lesz kielégítő.
A pasi vívódik. A vágyai és a lelkiismerete összeveszik benne. Mindent szeretne de vegyesen. Nem tud választani. Talán érez is valamit de dühös is amiatt hogy ilyen helyzetbe került és ezt rajtad tölti ki. Kellene egy kis szünet hogy letisztuljon h mit akar. Arra tippelek h veled jobb a szex mint a csajával. A gyerek ha közös az gát és a biztos-t veszélyeztetné. Nem akarja feladni és kilépni a komfort zónájából. Nem akarja a nehézségeket csak a jó dolgokat és a bonyodalmak zavarják.
De ezt nem neki kell helyre tennie hanem neked. Ha akarsz tőle valamit akkor úgy kell hozzáállnod. Ha nem akkor ne aggódd túl.
Az emberismereted viszont legyen a helyén mert az ID Discovery olyanokkal van tele akik az ilyen helyzetet a szeretőjük megölésével és feldarabolásával próbálták megoldani...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!