Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Foglalt emberként miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt emberként miért érdekelhetik ezek velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyik férfi kollégám segített nekem beletanulni a dolgokba az új munkahelyemen. Sokat beszélgettünk, ebedelni is együtt jartunk. Örültem hogy valaki türelmes és segít nekem. Mondhatni hogy bizalmamba fogadtam és barátságszerű kapcsolatban vagyunk. Az egyik ebednél viszont kicsit fura kérdéseket tett fel nekem:

Pl mondtam hogy zart ajtonál szeretek otthon is dolgozni, erre ő azt kérdezte: csinálsz bent valamit amit másnak nem szabad látnia?😏😏

Egyszer elromlott a laptopom és átjött hozzám megcsinálni, este volt, nem volt rajtam melltartó, csak halóing, és egy felsővel takartam el a melleim, mikor oldalra néztem akkor láttam hogy emelgeti fel a felsőt oldalról.

Máskor meg a munkahelyen vicces videókat mutatott, egyikben egy elég fura maszti volt és megkérdezte hogy én szoktam-e otthon így izgatni magam.

Ez egyre inkább kezdett nekem fura lenni és picit távolságtartóbban mondtam neki hogy tisztelje a feleségét és mik ezek a kétértelmű szituk. Erre a képembe hajolt, nézte a számat és kerdezte hogy mert mit csinálsz velem ha nem fejezem be?

Ma rám írt, és mondta hogy nem tudja miért csinálta ezeket, talán pillanatnyi felindulás meg hogy nem szerelmes belém, nem vonzom stb. Csak elég sokszor volt pillanatnyi felindulás😅 akkor most ez mi?

2021. nov. 16. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
elég r.ibanc mód viselkedsz. ha zavar mond meg neki egyértelműen
2021. nov. 16. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda szürreális szituációk. De az fix hogy bejössz neki
2021. nov. 16. 17:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondta azt hogy nem tetszem neki ha közben így viselkedik?
2021. nov. 16. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akar.
2021. nov. 16. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert meg akar dugni. Sose értettem ezt, pedig nő vagyok. Ha én foglalt vagyok, akkor leépítem az ilyet, nem jópofizok, meg adom alá a lovat.
2021. nov. 16. 17:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De tetszel neki és bepróbálkozott !
2021. nov. 16. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem hobbi nőgyógyász, azért kíváncsi a melledre meg hogy hogyan szoktál masztizni.

Ha legközelebb mammográfiai viszgálatra mennél spórolj magadnak egy csomó időt és kérd meg a kedves kollegát hogy vizsgáljon meg.

Továbbá ha legközelebb átmegy valamit megszerelni akkor egy szál tangában fogadd, elvégre a férfiak többségének eléggé közömbös a melltartó nélküli mellek látványa, egy tangából kikerekdő fenék meg az élettől is elveszi a kedvünket.

Egyébként sok férfinál a jeggyűrű csak annak a jelképe hogy sikerült behülyítenie valakit akit hajlandó ellátni az édesanyja szerepét (mosás, főzés, vasalás, takarítás).

2021. nov. 16. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Hozzáteszem a te viselkedésed is olyan, amivel úgymond bíztatod. Viselkedj úgy, mint egy sima kollégával. Húzz meg határokat. Ha nem vagy képes rá, miért csodálkozol, hogy így viselkedik veled és egyre durvább szitukat kreál. Masztizós videó? Majd nem fog röhögni meg kérdezgetni hogy masztizok, ha megyek a HR-re munkahylei zaklatás miatt:) persze előtte figyelmeztetem, jó fej lennék, adnék esélyt, de ha első felszólítás után nem hagyja abba, akkor lesznek következményei.

Az meg hogy minek hívod lakásra este... szerintem itt te is dugni akarsz, csak teszed itt magad. Én soha nem hívnék át kollégát még nappal se, nem hogy este egy szál hálóingben. Hagyjuk már. Létezik laptop szerviz, de akár be is vihettem volna másnap a munkahelyre az otthoni gépem, hogy nézze meg ha ért hozzá. Szóval ez a hisztid egy vicc vagy pedig butus és naiv csaj vagy. Nem tudom melyik jobb..

N

2021. nov. 16. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Nagy manipulátor az öreg. Neked meg tetszik hogy teszi neked a szépet.

Aztán összezavar hogy agyaljál rajt, meg belemenjél még inkább.

2021. nov. 16. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 8-assal: ha nem jelzed azonnal és félreérthetetlenül a kollégádnak, hogy nemkívánatos a nyomulása, azzal tulajdonképpen elfogadod a közeledését.

Szintén igaz, hogy valószínűleg a te részedről is megvan a nyitottság, hiszen az ember "hátsó szándék" nélkül nem hív oda este egy sima kollégát a lakására, pláne úgy, hogy hálóingben fogadja. A felsőd alá kukucskál, hogy lássa a melled, és te elnézed neki?

Vagy te is dugni akarsz, vagy elképesztően naiv vagy.

2021. nov. 16. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!