Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdekelhetem őt?
Tudom, hogy 100%- ra senki sem fogja tudni ezt megmondani. És igazából csak érdekel mások véleménye, mivel napok óta ezen kattogok.
Van egy srác akivel egy iskolába járunk. Másfél éve követjük egymást az instán. Eleinte nem nagyon érdekelt, szimpatikus volt, jól nézett ki. Viszont úgymond csak egy volt a követőim közül, hiszen akkor még párkapcsolatom volt. Aztán még tavaly decemberben egyszer random válaszolt a történetemre. Addig úgy el is felejtettem, hiába jártunk egy iskolába a maszkos időszakban még akkor pl sosem lattam ott sem, de nem is kerestem. Reagàlt a storymra váltottunk pár szót. Igazából se ő se én nem nagyon vittük tovább a beszélgetést. Ezután viszont vagy erre pár hónapra elkezdett engem jobban foglalkoztatni a srác.
Jött vele egy csomó álom és mindegyik arról szólt, hogy először élőben is beszélek vele és találkozunk, kölcsönösen bejövünk egymásnak. Az álmok óta méginkább foglalkoztat.
Viszont konkrétan mégsem történik semmi.
Amiket csinál a srác a közösségi médián keresztül: Likeolgatja az új képeim( kicsit nyomozgattam utána és nem minden lánynak likeol akit követ; pedig vannak közötte elég szép lányok is), a történetem mindig megnézi ( mindig elég hamar), ha kirakok ilyen emoji behúzósat aki használja tudja mire gondolok, arra is mindig reagál. De mindig kivétel nélkül egy bizonyos pontig húzza a vége előtt egy cm- el. Lehet már én vagyok tiszta hülye de mintha ezzel direkt akarna valamit, hogy majd egyszer ráírok emiatt a furcsa szokása miatt. Sosem magamról van kint olyankor kép egyébként.
Én is likeolok neki; nézem a storyját.
A napokban próbáltam olyanokat kitenni storyba amikre simán tudott volna reagálni ha akar. Na de pont ez az, hogy nem reagált semmit.
Egy felől azt érzem hogy valamilyen szinten érdeklem őt. Most ha nem erdekelnèm szerintem nem likeolgatna mikor csomo embernek nem teszi + a storym sem huznà direkt mindig egy pontig full véletlenül. Főleg, hogy ez már hónapok óta megy.
Mivel egy suliba járunk így nem merek Random ràírni, de arra gondoltam ha kitesz valamit storyba reagálok rá. Mivel régebben már ő is reagált nekem. Viszont akkor nekem kellene valahogy beszélgetést fenntartani.
Igazából csak szeretném megismerni. Lehet kiderülne, hogy nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon. Képek alapján és az alapján a rövid beszélgetés alapján szimpatikus nekem nagyon. Rendes volt, vicces. Tényleg bejön nekem.
Viszont annyira béna vagyok, hogy magamtól nem merek lépni. De mivel ő sem lép semmit ( ezeket az apró jeleket meg lehet csak én gondolom túl ) nem hiszem, hogy lesz belőle bármi ha én nem reagálok neki. Tényleg sok mindent próbáltam már, de semmi nem használ. Kicsit el is vagyok keseredve mert eddig azt hittem bejövök neki, de ez, hogy annyi lehetősége lett volna válaszolni a storymra és legalább beszélgetni, megismerni egymást. De sosem tette. Lehet full félre értettem és már csak magamnak beszèlem be.
"...a közösségi média körül forog és az emberek 90% - a ott ismerkedik."
Legutóbb (6 éve) én is ott találtam barátnőt. De nem like-olgattam, meg huzogattam, hanem írtam neki, majd találkoztunk.
Megvan a 21. század átka...
Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy húbammeg.
Mit szívsz, hogy néhány pixelbe többet látsz, mint amit kéne?
Ha ki teszek egy kávéról képet és belájkolod akkor szerinted mennyire lenne beteg, ha egyből arra gondolnék, hogy biztos azért lájkoltad be a kávés képem, mert eljönnél velem randira.
Eszem f@$zom megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!