Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdekelhetem őt?
Picit hosszú lesz a szöveg.:D Előre köszi aki elolvassa és válaszol rá.
Lassan féléve tetszik egy 9.-es lány én 11.-es lány vagyok és úgy tetszett meg,hogy gólyabálon mondtam valami hülyeséget és rám mosolygott és ott tudtam,hogy ő kell nekem...Stílusán látszik,hogy nem hetero.:D
Ugyan azt a szakmát tanuljuk.
Utána rá 1-2 hónappal rá írtam,hogy az egyik cuccát hol vette ő egyből válaszolt,majd a suliról elkezdtünk dumálni.Azt így ennyi volt nem igazán írt vissza...Suliba párszor össze ért a tekintetünk.És instán ahol rá írtam ő engem nem követett vissza de párszor láttam,hogy látja a napjaimat.(Montanába nem szokja látni:/)
Majd Februárba egy közös haverunk által együtt mentünk ki a buszmegbe,ő kérdezgetett 1-2 dolgot rólam és meg is kínált cigivel.És ugye nekem fültágítóm van(30mm-s) és kérdezte,hogy csináltam majd én elmondtam neki és pár hete ő is elkezdte tágítani a fülét.Azóta nem is igen dumáltunk (összesen 2x dumáltunk 1x chaten 1x élőbe)Meg ha suliba meglát akkor birizgálja a haját.De sokszor észre sem vesz ami eléggé rosszul esik nekem.
Szerintetek ezek alapján tetszhetek neki?
Figyelj,szerintem azért kérdezel igy meg mondod,mert azt akarod olvasni/hallani,amit szeretnél.
Próbáljatok beszélgetni,vagy akár utalni rá lányokhoz vonzodsz,tud-e titkot tartani és ha rákérdezel elmondod hogy szerinted lányokhoz vonzodsz. így már kilőve ha érez valamit irántad,de nem mer lépni,mert nem tudja szexuális preferenciádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!