Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelenthet? Érdekelhetem még?
Figyelt kérdés
Az exem egyik haverja azt mesélte nekem, hogy mikor az ex barátomnak rólam kezdett el beszélni, akkor teljesen kiakadt a volt barátom, hogy minek hoz fel engem, és teljesen megsértődött rá, de úgy, hogy utána nem is beszéltek pár napig. Ez miért lehetett? Miért akadhatott ki ennyire?2015. júl. 29. 01:57
1/2 anonim válasza:
Az a baj hogy nem voltál egy cumlouder és a handjob is elmaradt
2/2 Zola18 válasza:
Lehet pont azért nem akart rólad beszélni mert el akar felejteni. Persze ez azt is jelenti - mivel nem közömbös - van valamilyen érzése veled kapcsolatban. Nem feltétlen jó érzéses (A gyűlölet is érzés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!