Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól érdekelhet egy lányt a BDSM? és mikor mer elkezdeni egy ilyen kapcsolatot?
én egy évvel ezelőtt olvastam a bdsmről. Azóta tetszik és ha lesz egyszer pasim(komoly kapcsolatból persze)
akkor szeretném majd kipróbálni is.
18/L
Én 30 évesen kipróbáltam, de úgy érzem nem fogok belőle rendszert csinálni...
Szerintem is ez már fiatalon eldől hogy ki milyen beállítottságú, csak itt nagyon sokan pár éve ennek a létezéséről sem tudtak, most jön ki mindenkiből aki szereti az ilyet (vagyis most jön rá hogy szereti) lehet az 18, vagy 50...
Engem kb 12 éves korom óta érdekel (persze akkor még nem tudtam hogy mi ennek a pontos megnevezése), és az érdeklődésem azóta se maradt alább, de még nem volt alkalmam ilyesmit kipróbálni. Szexkapcsolatba biztos nem mennék bele, már csak azért sem, mert könnyen elkezdek vonzódni valakihez, másrészt meg a partnereimnek is nehezen bontakozok ki minden téren, nem hogy egy vadidegennek.
21L
(privit nem kérek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!