Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól érdekelhet egy lányt a BDSM? és mikor mernek belekezdeni egy lyen kapcsolatba? 40f
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 10:28
1/9 anonim válasza:
Ha van magánhelikoptered, úgy nézel ki, mint Jamie Dornan és már láttak a szürke 50 árnyalatát, akkor azonnal.
2/9 anonim válasza:
40 éves férfival?Olyan 38-39 éves kortól.
20/L
4/9 anonim válasza:
Engem mindig is érdekelt
talán olyan 9-10 éves lehettem 😅
én bármikor kipróbálnám de ehhez még nem találtam partnert
6/9 anonim válasza:
Tizenéveseket is érdekli. Sok lánynak bejön, nem korfüggő. Lehet neked már kicsit idősebbekkel kellene kezdened.
7/9 anonim válasza:
Nem korfüggő, engem például már kb 13 évesen is érdekelt, csak akkor még nem tudtam hogy ennek így van neve, meg pontosan hogy működik. Aztán kicsit elfelejtkeztem róla, szóval amikor lett barátom 17 évesen kicsit újdonságként ért, de aztán megszerettem és most már emlékszem hogy régebben is érdekelt:) 20l
8/9 anonim válasza:
Nézzétek meg ezt a két lányt: https://www.youtube.com/watch?v=UbN5Ub6SmVI Már őket is érdekli és nagyon élvezik.
9/9 anonim válasza:
15-16 éves korom óta érdekel, de azóta se próbáltam még ki... Még szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!