Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törékeny alkatú szub lányok! Voltatok/ belemennétek DDLG kapcsolatba?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 18:55
2/13 anonim válasza:
Na ezt meg kellett néznem nekem is:D De google a barátom. Hát hogy a teljes kapcsolat ilyen legyen, hogy nekem semmi beleszólásom nincs a dolgokba és csak megyek az "apucim" után mint egy birka, azt kösz nem. Én szeretem ha a kapcsolatban egyenlőek a felek. A szexuális rész az más, ott nem igen kell játszani magam, mert ilyesmi vagyok alapból is, szeretem ha ott a párom vezet a legapróbb dolgokban is. Mondjuk az izgató hogy fordul a kocka, de erre még nem szántam rá magam, majd azért ki akarom próbálni.
3/13 anonim válasza:
Ja meg ha ez azt jelentené hogy a párom 20 évvel idősebb mint én akkor se lennék benne.
4/13 anonim válasza:
Te jó ég! Neeeem!
(De nekem is utana kellett néznem)
5/13 anonim válasza:
Ki lenne enyhébb felállásban benne?
Tehát nem a klasszikus DDLG kapcsolatban?
8/13 anonim válasza:
Ezt most így nem annyira vágom.
Komolyan...
Mégis mi a tököm az a DDLG? o.O
9/13 anonim válasza:
Személy szerint én benne lennék a partnerem max 10 évvel lenne nálam idősebb én nem szólítanám apucinak...de az meg sima BDSM. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!