Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom a szemüveges nőkhöz? Miért érdekelhetnek jobban mint azok akiken nincsen szemüveg?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 11:34
1/18 anonim válasza:
Ez olyan kérdés, mint pl: miért jönnek be nekem jobban a sötéthajúak?
Egyszerűen számodra a szemüveg szexis, és kész.
2/18 anonim válasza:
Intelligensebbnek tunik. Osztonok: egy jo es gondoskodo anya kepe es egyenlo partner
3/18 anonim válasza:
Intellektuálisabbnak hatnak. Számos kutatás is készült már a témában, pont pár napja olvastam, hogy a nők többsége szerint amelyik férfi szemüveget hord, azt automatikusan felruházzák egy emelkedettebb intellektussal és a férfiak részéről is így van ez a nők irányába. A kutatás egyébként arra is kiterjedt, hogy minél helyesebbnek tartanak egy férfit és minél szebbnek egy nőt, annál elnézőbbek velük bizonyos helyzetekben (pl. munkahelyen) és többek között az állásinterjún is jobban szerepeltek valódi tudásukat nem is nézve azok, akik küllemre megragadóbbak voltak. Ilyen az emberi elme? Felruház tulajdonságokkal, illúziót kerget?
4/18 anonim válasza:
ez érdekes..
A hallókészülék látványa is izgat? Vagy csak a látási problémák?
5/18 A kérdező kommentje:
Nem csak azok hordanak manapság szemüveget akik nem látnak ! Divat lett a szemüveg főleg a vastag fekete keretesek. Látom olvasom,hogy te nem követed a divatot.
2017. okt. 9. 12:17
6/18 anonim válasza:
5:
A viccet is csak látod és olvasod, de nem erted:)
7/18 A kérdező kommentje:
Ja hát a viccet így interneten keresztül nem tudom érteni :D Mindent komolyan tudok venni sajna írásból leírva. Amúgy az nem vonz amit te írtál csak a szemüvegesek után fordulok meg és figyelek fel rájuk !!!
2017. okt. 9. 12:25
8/18 anonim válasza:
Attól nem lesz valaki okosabb ha szemüveget vesz fel.
9/18 A kérdező kommentje:
Úgy elolvadok tőlük mint csoki a napon ! :) Szóval ha nem esett volna le nagyon megnézem a szemüveges csajokat nőket :D Legszívesebben már letéptem volna róluk a ruhát :D
2017. okt. 9. 12:32
10/18 A kérdező kommentje:
Nyolcas nem arra gondoltam,hogy azért tetszenek az ilyen nők mert tuti okosak is. Külsőre iszonyat bejönnek.
2017. okt. 9. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!