Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsoalatban élő nő, de érdekelhetik a nők is a férfiakon kívül?
VAgy csak belelátok valamit a dolgokba??
Hát ha meleg téma kerül elő egy beszélgetés alkalmával ahol többen vagyunk, akkor inkább viccelődik rajta. Viszont volt olyan, hogy kettesben voltunk és a neten egy cikket néztünk, ami egy szép nőről szólt, majd megjegyezte, hogy egész jó a csaj, hát ilyen kifejezéssel én , ha heteró lennék, nem élnék, max megjegyezném, hogy szép és dekoratív. Bár kitudja, mindenkinek van egy stílusa... Vagy volt olyan, hogy arról kezdett el beszélni, hogy a szőke fiatal nők mennyire szépek , ha lebarnulnak és mivel ő kicsit már idősebb, 42 éves, ezért inkább féltenék a szülők tőle a lányukat... Vagy ez is csak humor lehetett? Mire figyeljek?
Tudom, hogy furi, hogy már 28 éves vagyok, de eddíg nem igazán kezdeményeztem, igyekeztem elnyomni magamba a dolgot, illetve fiúkkal lenni, de sokszor kényszernek éltem meg...
Nőknél nem lehet tudni. Van olyan barátnőm aki folyton mondogatja hogy mennyire bejön neki ez meg ez a nő, meg olyan is aki részegen többször megcsókolt, de egyébként csak pasikkal voltak és irántuk érdeklődnek.
Ennyiből nem lehet kijelenteni, amit írtál. Meg ha párkapcsolatban él akkor úgyis mindegy nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!