Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek fura ha szeretem megköszönni a szájjalvalókielégítést a lánynak?
Nálam egyszer elsírta magát a csaj, mert hogy a szexmunkásoknak illik a szolgáltatást megköszönni, nem pedig a szeretteinknek.
Rajta kívül senkinek nem volt problémája ezzel. Amennyiben ez egy egyoldalú dolog szerintem illik megköszönni, ha pedig nem egyoldalú akkor az számít megköszönésnek
Nagyon cringe. Egy magas elvárásokkal rendelkező csaj már ettől kiábrándulna belőled
20F
#6: szerintem az a kínos, vagy gáz, ha valaki a "cringe" szót használja.
Egyébként meg ebből kb. az jött le, hogy még nagyon keveset tudsz a nőkről, az életről, még gyerek vagy.
😂 röhej hogy minden egyes alkalommal, mikor leírom, valaki beleköt a cringe szóba.
Fogalmam sincs ezt a következtetést miből szűrted le. Beszéltem lányokkal akik megválogatják a partnerüket és cringenek gondolták. De hogy ehhez hogy jön az hogy keveset tudok az életről, tényleg nem értem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!