Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy védekezünk barátommal hogy mindig időben kihúzza akkor ugye nagyon kevés az esély a teherbe esésnek?
A barátom utálja az óvszert nem tudja magán elviselni. Többször is próbáltuk óvszerrel, de amint felhúzza lelankad, meg nem olyan jó érzés neki. Én pedig nem szedek még fogamzásgátlót, de hamarosan majd iratok fel magamnak. Addig viszont csak ez az egy módszerrel tudunk védekezni, eddig mindig sikerült időbe kihúzni.
20l 26f
Nálunk bevált, de 48 éves volt a párom. Tudta TÉNYLEG mikor kell kihúzni.
Ilyen idős korban én sem bíztam ebben.
A "nagyon" kevés 32-35% hogy egy éven belül teherbe esel - legalábbis ez a statisztikai átlag (Pearl-index). Van aki évekig simán megússza, másnál akár pár alkalom után beüthet a ménkű. A bibi, hogy előre senki sem tudja melyik csoportba fog tartozni!
A megszakításos "védekezés" (inkább hazárdjáték) azoknak való akik nem feltétlenül akarnak egyből gyereket, de az sem gond, ha becsúszik a baba.
Én is pont ilyen voltam 5 évvel ezelőttig, mint a barátod.
Felhúztam és lelankadtam, majd bemagyaráztam magamnak, hogy ez nem jó és nem megy vele a szex.
Pedig csak arról van szó, hogy nem szoktam meg és nem szexeltem benne eleget.
Szóval ha foglalkozna vele akkor simán megszokná ő is. Ráadásul el is lehet vele nyújtani a szexet.
Másféle óvszert kellene kipróbálni, illetve más módok is vannak a fogamzásgátlásra.
A megszakításos módszer inkább szerencse kérdése mint fogamzásgátlás.
Egyrészt, ha 26 évesen ha lelankad, az gáz. Akkor is, ha óvszerben történik. Egy igazi pasinak állnia kellene ekkor, mint a cövek.
Másrészt, te meg ha 20 évesen nem tudod, hogy ez egy kifejezetten veszélyes módja akkor - finonan szólva - hiányosak a biológiai ismereteid.
A férfi szervezete ugyanis termel természetes sikosítót is, ez az előváladék, ami az ondó előtt jön, ami viszont tartalmazhat spermiumokat. Ahhoz pedig, hogy teherbe ess, elég 1 spermium.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!