Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek fura ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek fura ha szeretem megköszönni a szájjalvalókielégítést a lánynak?

Figyelt kérdés
Mindig meg szoktam köszönni a lánynak, ha jól csinálta.

2021. júl. 7. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: mert még fiatal vagy, és nem érted, hogy mi hogy működik.

Azon meg ne csodálkozz, hogy cikinek tartják a szóhasználatod, tényleg az. És minél többször használod - teljesen indokolatlanul - annál kínosabb.

De ok, a kedvedért elmagyarázom, hogy miért nem ciki megköszönni: tudod az esetek többségében (ahogy mások is írták) az ember meghálálja, pl. viszonzással, nyilván ha kölcsönösségről van szó, nem köszönöd meg. A prostiknál sem kell megköszönnöd, hiszen ott is viszonoztad, mondjuk bankjegyek formájában, ő tette a dolgát. Viszont két felnőtt ember között, ha adott esetben ilyesmi egyoldalúan történik, bizony jár érte a köszönet, hiszen nem kölcsönösségről beszélünk, hanem (mondjuk úgy) szívességből, amit bizony illik megköszönni. Pont az a ciki ha nem teszed, mert ezzel gyakorlatilag azt fejezed ki, hogy a lány egy ribi, hiszen csak tette a dolgát és kielégített. A nem megköszönéssel tárgyiasítottad a nőt, mintha neki ez lenne a "dolga". Remélem érthető... :)

Mellesleg ez a "megválogatják a partnerüket" szöveg is elég gáz, a lányok/nők többsége ilyen, attól még nem tárgyiasíthatod őket.

Na pl. ez is igazolja, mennyire keveset tudsz az életről.

2021. júl. 8. 10:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Szóval egyetértek azzal hogy a viszonzás a megköszönés, de akkor az nálam mindig előbb van. Soha nem cumizott még lány anélkül, hogy odaadóan rongyosra nem nyaltam volna előtte. És amikor orális kényeztetéstől elélvezek, azt nem is tudom minek nevezni. hatalmas élvezet. Ezt simán köszönömmel nem tudom megköszönni. F/60+
2021. okt. 21. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!