Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire elképesztő puncihiány Bpn., hogy egy átlagos fiatal prostituált 1 órás tarifája nettó 30 ezer forint?
haver pár napos tapasztalata...elképesztő.
a prosti bevállal napi 3 srácot, 90k, 20 munkanappal, 1,8m forint.
lányok, miért nem mentek prostinak Bpre?
Elég könnyen ki lehet szűrni a telefonból ki az, akivel gond lehet.. mármint hogy nem teljesen ok...
Hányszor próbált hívni? Egymás után 5x? Csak késő este vagy reggel 5-kor csörgött meg?
Felejtős.. nem fogadom.
Mit kérdezett a telefonban? Centik meg mit merre hogyan? Tiltom.
Mennyi ideig beszéltünk a telefonban? 5 percen keresztül kérdezősködik? Nincs időpontom, ne haragudj.
Milyen a hangja? Nyugodt a hangja vagy izgul, mint egy óvodás?
Hány éves vagy? 25? Nem tudunk találkozni, bocsánat.
Vagy felhív, 2 kérdést tesz fel: merre vagyok és mikor vagyok szabad? 3-kor. Oké, 3-ra ott vagyok. Hogy készüljön? 20e óra. "Szuper, köszönöm, 3-ra ott vagyok!"
Mi van akkor, ha többször hív, mert nem vetted fel?
”Centik meg mit merre hogyan?”
Ezt nem értem.
Mi van akkor, ha izgul?
A korodat ő kérdezi?
Az nem baj ha valaki többször hív.. de 5 perc alatt 5x egymás után...? Olyan is volt, hogy soha nem hívott aztán egyszer csak este 7-kor 1 órán keresztül 10x :D Hirtelen nagyon akart velem találkozni? Aztán többet soha nem hívott.
Ha először nem vettem fel, valószínűleg valakivel vagyok.
Centik. Ők azok akik elkezdenek kérdezgetni, hogy hány centit "szeretek" ... és akkor mondják az övék hány centi... és akkor kérdezi azt hogyan tudjuk..
no komment.
Ha izgul a telefonban akkor valószínűleg nem szokott lányokat hívni, főleg lányokhoz járni. Az ilyen találkozó, valakivel aki nem jár lányokhoz egyáltalán az SOHA nem egy kellemes élmény, mert nagyon-nagyon barátságtalan távolságtartó, rideg velem (megértem miért).
Igen az sok.
Ezt miért kérdezték? :D
Azt is jelentheti, hogy alapból ilyen. És ha addig nem járt? Valahol el kell kezdenie. Ez elég nagy hülyeség, biztos vannak ilyenek, de sokan olyanok is, akik ennek az ellenkezői az első találkozónál. Én is ilyen voltam.
Végre egy "rosti" aki tud helyesen írni!
Valószínűleg nem véletlen szerettek beléd, jó ember lehetsz!
Köszi a leírást!
Legyen szép életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!