Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire elképesztő puncihiány Bpn., hogy egy átlagos fiatal prostituált 1 órás tarifája nettó 30 ezer forint?
haver pár napos tapasztalata...elképesztő.
a prosti bevállal napi 3 srácot, 90k, 20 munkanappal, 1,8m forint.
lányok, miért nem mentek prostinak Bpre?
NINCS puncihiány!!!
Csak megpróbálják kihasználni azt a lúzerpasi közeget akiknek annyira mindegy már hogy bármi pénzt megadnak hogy pinát láthassanak egy percre.
A baj ottvan hogy ezek a lúzerek hagynak létjogosultságot az ilyen pofátlan árazásnak.
ha kivétel nélkül minden pali az ilyen ár bemondására felröhögne és kinyomná a telót, akkor hamar észbekapnának.
De mivel minden napra jut egy lúzer.. így marad. sőt feszegetik hogy meddig mehetnek ezzel el..
én rostiként dolgoztam 2 évig
mmmm szerintem a 30e óradíj nagyon ritka
azok a lányok kérnek ennyit, akiket a főoldalon látsz az év 365 napjában prémium hirdetésben
ők rengeteg telefont kapnak, főoldalon vannak, tehát látja naponta 2-3 ezer férfi, és gondolom akad 2, de lehet inkább 3 vendég is naponta akinek ez a 30e oké
bár akad 40 is pl. kiplasztikázott, kiedzett milf-ek és szende 18 éves "szüzek"
én 20-at kértem, és napi kb. 10 telefonhívást kaptam, amiből 2 max 3 mondta hogy oké neki
aztán visszajárós vendégemnek mondtam, hogy mostantól 30 és többet nem is jött... direkt mondtam neki ezt az összeget, mert utáltam vele lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!