Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok/prostik a szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok/prostik a szűz kliensek tényleg csak pár percig bírják veletek vagy van olyan is aki tovább bírja?

Figyelt kérdés

2021. jún. 30. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
hát ez szerintem abszolút fa.zság, ha szűzként elmész ku.ázni akkor majd biztos, hogy fel se fog állni, pláne, hogy nyilván gumiban lesz.
2021. jún. 30. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok prosti de tudom, hogy nem csak a szüzek tudják pár percig.
2021. jún. 30. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Én szűzként mentem prostihoz és nem sültem el hamar, egész sokáig bírtam. Eleve nekem könnyen feláll és sokáig tudom tartani az erekciót is, szóval nálam ez se okozott gondot. Picit szopott és már kemény is voltam. Nem minden szűz élvez el hamar.
2021. jún. 30. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Én pl régóta élek nemi életet, sok nővel voltam már, mégis 3, max 5 percet bírom.
2021. jún. 30. 17:28
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Én ha meglátok egy szép nőt, már fröcsögök is, mint a szökőkút!
2021. jún. 30. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
#5 a kis gatyódba engeded picifiú? De aranyos vagy. Egyelek meg. 🤪😂
2021. jún. 30. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha 3 perc alatt elelvezel recskàzas közben akkor itt elég lesz 5 mp.

Ha bírod sokàig verni akkor jó leszel.

2021. jún. 30. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
El sem tudtam menni az elsőnél, akármit csinált a csaj. Gondolom a stressztől. Nem is élveztem igazán. Szóval kamu ez a duma a szűzekről még ha sokukra jellemző is a gyors elsülés. Felnőtt, házaséletet élő csávók között is sok a balfa$z, szóval nem kell lesajnálni a tapasztalatlan srácokat sem mert lehet hogy pár alkalom után többet tudnak nyújtani az ágyban mint a gyorstüzelő tisztes családapa, két évtizedes rutinnal a háta mögött. Az érzék, a nőre való ráhangolódás képessége olyan dolgok amik simán kiválthatják a rutint az első néhány próbálkozáskor.
2021. jún. 30. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is prostival veszítettem el…

Én elmondtam neki, hogy szűz vagyok, ezt még a telefonban…

Majd mielőtt elkezdett szopni, a biztonság kedvéért szóltam, hogy lehet hogy hamar el fogok menni.

Erre Ő azt mondta, hogy nem valószínű, a szüzek általában alig tudnak elmenni.

Aztán nekem alig állt fel, pedig nagyon jó csak volt és kedves, figyelmes is.

Aztán amikor végre felállt akkor 5 percig bírtam…

A mai napig is 5-10 percig szoktam bírni, szóval nem lehet azt mondani hogy annyira hamar mentem el.

2021. júl. 2. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez döntő mértékben az egyén genetikai és pszichés jellemzőitől függ.

Érted, valakinek még 60 évesen is feláll napi szinten, valakinek meg már a harmincas éveiben is problémái vannak. Valaki könnyen ellazul, és nincs gátlásai, valakinek meg alig jön meg a kedve. Valakinek kemény mint a vas, valaki meg örül, ha egyáltalán be tud hatolni. Valaki bírja félóráig, valaki 3 percig.

Szóval a kérdést nem a GYK fogja megválaszolni, hanem TE magad.

2021. júl. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!