Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostiknál ez nagyon extrém kérés lenne vagy kérnek tőlük betegebb dolgokat is?
baguett helyett inkabb valami hosszúkas gumicukrot egyetek :D
vagy a koldokebol kiinni valamit :P
amugy szerintem simán bevallalják, nem nagy dolog enni, nyalni pár falatot a masikrol :)
Sztem menj el egyhez, csak úgy egy sima menetre, tapasztald ki milyen típus. Ha ilyen flegma unott arcú csaj, nem biztos h bármi ilyenbe belemegy vagy ha mégis, lehet neked nem lesz jó h flegma meg lenéz a perverz dolgaid miatt.
Ha meg ilyen kedves "barátnő" feelinges a csaj, akkor simán lehet h benne van, mikor másodszorra mész. Persze ez még nem garancia.
Én egyébként úgy csináltam (nekem is van kajafétisem), hogy második alkalommal vittem neki pezsgőt és epret. Baromira klisés dolog, ez tény, de jobb nem jutott eszembe. Mikor odaadtam egyébként örült neki. Akkor megkérdeztem hogy pár szemet a testéről ehetek-e. Persze, semmi akadálya, sőt. És tényleg tök profin csinálta, szexin, izgató volt, sztem még egy olyan ember is bevadult volna, akinek semmi ilyesmi fétise nincs.
Sokkal profibb volt mint egy volt barátnőm, aki valahogy tök ügyetlenkedve csinálta.. hiányzott belőle az "erotika"
De mint írtam nagyon csaj függő, ki kell tapasztalni. Nem biztos h jó ha ezzel lerohanod őket az első hívásnál, főleg akinek sok kuncsaftja van, lehet elhajt. Mert a fétisesekkel amúgy mindig csak a baj van :D Ezt egy prosti mondta nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!