Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt extrém kicsi és extrém nagy péniszmérettel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lányokat kérem, hogy meséljétek el, milyen volt az első alkalom amikor az eddigi legkisebb és az eddigi legnagyobb pénisz került elő szex közben amivel dolgotok volt! Ezek biztos jó történetek, szívesen elolvasnam őket! Mit gondoltatok közben amikor elokerult és amikor betette, és milyen érzés volt?2021. jún. 29. 07:54
1/4 anonim válasza:
Nem unjátok ezt az állandó fütyi méregetést??
2/4 anonim válasza:
pici még nem volt szerencsére.
Nagyon nagy volt, első alkalom után szakítottam is vele.
3/4 anonim válasza:
A kicsi kicsi volt, a nagy pedig nagy. Amikor meg betették, akkor bent volt, majd amikor kihúzták, akkor meg kint volt. Érzésre olyan, mint amikor szexel az ember.
4/4 anonim válasza:
Hát nem centivel rohangálok az biztos. A legkisebb olyan 10-11 cm lehetett de nagyon ügyes volt a gazdája, imádtam vele lenni. A legnagyobb olyan 18 cm vastag is volt, fájt. De az ő gazdája meg elég béna volt, szerintem azt hitte a nagy farok önmagában elég a szexhez de hát tévedett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!