Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen extrém helyen próbálnád...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen extrém helyen próbálnád ki a szexet?

Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Repülőgépen menet közben. ;)
2021. jún. 24. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
strand medencében
2021. jún. 24. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak erdő volt ami nem mindennapinak mondható.
2021. jún. 24. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Erdoben, de nem kocsiban, hanem setálva. Aztán anyosomékkal egy szobában. A csajommal fekudtunk a kanapén, a szulei a fotelekben nézték a tévét, én pedig a takaro alatt finoman ovatosan betettem neki. Aztán strandon. Vezetés kozben szoptak. Városban a kertvárosi részen is szoptak a kocsiban.
2021. jún. 24. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Ringben egy küzdősportoló nővel.
2021. jún. 24. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer láttam egy csókolózó párt egy parkban. A csaj a csávó ölében ült és szép lassan, kígyózva hintázott előre-hátra. Félhosszú szoknya volt rajta, és végig azon tűnődtem, hogy vajon ezek most dugnak?

Annyira izgató volt az egész, hogy azóta csomószor elképzeltem ahogy feleségem egy forgalmas park kellős közepén diszkréten lovaglol rajtam, és a szoknyája miatt senki sem sejti, mi történik.

2021. jún. 24. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
4 vagyok. Most mi a jo franc nem tetszett válaszomon, kis szarházik? Tán nem a kérdésre válaszoltam normális stílusban? Ezen az oldalon valahogy az ilyen oktalan lepontozokkal kéne csinálni valamit...
2021. jún. 24. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem pontoztalak le, de ha tippelnem kellene, akkor azért húzhattak le, mert mintha az élményeidet soroltad volna, nem a vágyaid, ergo nem a kérdésre válaszoltál. De ez csak tipp.
2021. jún. 24. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Még a végén igazad is lehet. En tényleg benéztem a kérdést. Valahogy azt olvastam, milyen helyeken csináltátok már :D Na se baj, attol még azért 0ra nem kellett volna lepontozni. Bezzeg ha no lettem volna így is kaptam volna százat :D
2021. jún. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!