Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire elképesztő puncihiány Bpn., hogy egy átlagos fiatal prostituált 1 órás tarifája nettó 30 ezer forint?
haver pár napos tapasztalata...elképesztő.
a prosti bevállal napi 3 srácot, 90k, 20 munkanappal, 1,8m forint.
lányok, miért nem mentek prostinak Bpre?
10-es!
A hozzád hasonló balfékek miatt alakult ez a helyzet.
8-as!
Miért voltál kur.va és miért hagytad abba?
Elvesztettem a munkám.. jelentkeztem sok tucatnyi helyre, ahova nem kellett semmi végzettség, sehonnan nem kaptam visszajelzést, még csak egy interjú lehetőségét sem.
Aztán elkezdtem ezt nincs mit veszteni valóm alapon. Gondoltam hamarosan úgyis találok munkát.
Elkezdett nagyon menni. Voltak pasik, akik jöttek, 10 perc, kis duma és 20e.. egyre többen jöttek, mint új lány, sok vendégem lett... és tetszettem nekik... szerelmesek lettek belém. Itt jöttek a bajok.
Hívtak menjünk kirándulni, mit csinálok hétvégén, lenne-e kedvem meginni valamit stb.. nekem ők vendégek voltak, nem voltam szerelmes, de mégis ezt hitték valamiért.... túlságosan kedves voltam.
Aztán nagyon megterhelő lett a végére napi 3x eljátszani a szerelmest, közben a hátam közepére nem kívántam az illetőt..
Volt olyan vendégem, aki napi 3-4 sms-sel bombázott, amiben leírta mit csinált éppen aznap, hogy aludt stb.. mintha a mennyasszonya lennék!
Meg rengeteg pasi jött azzal, hogy "ha kedved van találkozunk!" meg "mihez lenne kedvem mit próbáljunk ki"... hát nekem abszolút semmi kedvem nem volt velük találkozni, a pénzért csináltam, de mégis sokan így áltak hozzám.
Testileg lelkileg - idegileg pláne - borzasztóan kimerültem.
Ismerős, de előbb-utóbb tuti visszahívtak volna.
Sok ilen romantikus vendég van. De jobb lett volna, ha agresszívak meg bántalmaznak?
Mi volt a neved?
Kérdező!
A 30 e tényleg nagyon ritka.
Visszahívtak volna előbb utóbb.. kérdés 2 hét múlva, vagy 2 hónap múlva, vagy 6 hónap múlva..?
Bántalmazó nem volt. Ezt itt sokszor olvastam, hogy így-úgy verik a lányt a vendégek. Ilyennel nem találkoztam, soha. Egyszer volt egy agresszív fazon, elküldtem 5 perc után.
Igen, azt mondom a legrosszabb vendég ez a romantikus.. ő egy órát fizet, de azt hiszi szerelmes vagyok belé, nem egy órát marad, hanem legalább kettőt és meséli a dolgait.. szerelmesen ölelkezve az ágyban... és a világért se esik le neki, hogy el kellene mennie mert lejárt az idő.
Ő nem csak szexet akar, ő az idődet, az érdeklődésedet, érzelmeid gondolja hogy megvette 20 ezer forintért.
6 hónap múlva csak nem. Mi volt előtte a munkád?
De jobb lett volna egy bántalmazó? Ha már így kijelenteted, hogy a szerelmes a legrosszabb.
Sokan többet képzelnek bele a randiba.
Mi volt a neved és merre dolgoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!