Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon parázok, lehetek fertőzött egy natúr prostival való szextől?
Életemben először elmentem egy utcai prostihoz.
Nagyon jól beszélt és rávett, hogy menjek el vele.
3-4 percet voltam vele úgy, hogy 30 percet fizettem, de 4 perc után azt mondtam "ez nem lesz jó, befejeztem"
Elejétől kezdve éreztem, hogy a nő pinája annyira száraz, hogy az hihetetlen. Mintha aszfalton horzsolnám a farkam. Próbáltam felizgatni az ujjaimmal de nem sikrült majd befejeztem.
Amikor benne voltam éreztem, hogy horzsolódik a fitymám és valóban felhorzsolódott.
Most márnap tisztán látszik, hogy zsebes.
Ez a seb a nőben jött létre.
Basszus...
Olvastam, hogy apró bőrhibáktól is lehetünk fertőzöttek. Ez ráadásul nem apró, ez azért jól látható sérülés.
Szegény ember vagyok én. Hogyan deríthetem ki, hogy fertőzött vagyok-e?
Olyan nincs hogy egy utcai prosti ne adna rád gumit. Ilyen egyszerűen nincs semmilyen extráért.
Lakáson dolgozoknál előfordulhat de utcainál biztos hogy nem.
Kamukérdés, jelentve...
Utcai hamarabb bevállal gumi nélkül mint lakásos. Lakásosak sokkal igényesebbek átlagban.
De nem ez a kérdés, simán belefuthatott olyanba aki gumi nélkül tolja.
Utcai soha nem vállal be szexet gumi nélkül értsétek már meg.
Szinte kivétel nélkül mind stricivel dolgozik. Ha összeszed valamit és munkaképtelen lesz akkor jobb esetben jól összeveri a csávója, rosszabb esetben elvágja a torkát és kidobja valahol. Ráadásul ők is "használják" a lányaikat, ők se akarnak elkapni valamit. Tőlük jobban félnek a lányok mint bárkitől a világon, ezért dolgoznak nekik.
Ha csak azért dolgozik valaki az utcán mert éppen nincs munkája és ilyen helyzetbe került (mert etetnie kell a gyerekét akit egyedül nevel például) akkor pláne nem fog senkivel gumi nélkül szexelni mert nem tervezi ezt csinálni élete végéig és a nőkre sokkal veszélyesebbek ezek a nyavaják.
Kamusztori...
TB alapú bőr és nemibeteg gondozókban ingyenes az STD szűrés. Évente legalább 1x menj el ilyen szűrésre, ha van szexuális életed. Ha alkalmi kapcsolataid is vannak, akkor akár többször is.
Ja, és az óvszer+síkosító alapfelszerelés egy prostinál, akinél ez a kettő nincs, azt hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!