Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek hiv fertőzött?
Két éve volt egy futó kalandom, több ok miatt nem lett több belőle. A férfit orálisan kielégítettem három alkalommal, amikor is a számba élvezett. Egyből kiköptem, illetve kimostam a számat.
Ismerem a férfit, éppen egy 14 éves kapcsolatának lett vége, mind a ketten monogámok, soha nem csaltak meg egymást. Állítása szerint, más nővel nem volt a szakítás után, illetve abban a pár hétben, amíg velem volt. Az utolsó orális szex után elmentem kétszer a helyi ántszbe hiv szűrésre, 12 és 18 héttel később. Negatív lett az eredménye mind a kettő tesztnek. Kb hat hónappal később vért is adtam, kaptam smst arról, hogy felhasználták a vért.
Többször megkérdeztem a férfit, lehetek e hiv fertőzött miatta, állítja, hogy nem. Ma már nem is beszél velem, azt mondja sértő a feltételezés és kezeltessem magam.
Szerintetek?
Szerintem hipohonder vagy.
HIV fertőzésnek orális úton csak matematikai esélye van. Nyílt sebnek kellene legyen a szádban hozzá (pl. foghúzás után csinálod).
Továbbá, 2x kivizsgáltattad.
Nyugi, nem fog sokáig élni, tuti elkapta, mindjárt meg is hal.
Már lehet visszaszámolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!