Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderülne, hogy a párom HIV fertőzött, de nem fertőz mit csinalnatok?
Kiderülne 1ev után, hogy a szerelmetek hiv fertőzött, de rendszeresen szedi a gyógyszert rá és nem mutatható ki a vérében a vírus
Illetve egy év alatt nem fertőzött meg.
Ti mit tennétek?
Utána olvastam és nem is tud megfertőzni illetve lehet közös gyerekünk is.
Ha HIV pozitív akkor fertőzni is fog... elvileg ha óvszert használtok akkor nem, de a gyerek nagy valószínűséggel meg fog fertőződni.
Igen, egy önző f...sz vagyok, de én partnert váltanék, nem akarnék félelemben élni, hogy mikor kapom el.
Olvassatok már utána légyszíves. Aki HIV+-ként gyógyszeres terápia alatt áll, annak a vérében a kimutathatatlan a vírusszám és effektíve esélytelen hogy fertőzzön.
"A gyógyszer nem a vírust pusztítja el, ugyanis akkor gyógyítható lenne eme betegség."
Ez egy kicsit összetettebb. A gyógyszer a vírust írtja ki a testből, ezért nem fertőz egy kezelés alatt álló ember. De mivel a HIV ún. retrovírus, így fertőződéskor az örökítőanyagát beépíti a mi DNS-ünkbe. Ezért van az, hogyha az ember elhagyja a gyógyszerszedést, a vírus újra megjelenik.
"a gyerek nagy valószínűséggel meg fog fertőződni."
Ez túlzás. Még gyógyszeres terápia hiányában is 15-45% az esélye hogy a gyermek megfertőződik. Ez a szám 5% alá csökkenthető kezeléssel.
who.int/hiv/topics/mtct/about/en/
" Kiderülne, hogy a párom HIV fertőzött ".
Az engem egyáltalán nme érdekel ha a te párod fertőzött, az a te gondod.
Utolso, nem 1 ev a lappangasi ideje, hanem joval tobb.
Nem tudom. Regen azt mondtam volna. hogy pattanok, de akkor meg nem volt gyogyszerkoktel.
Most mivel szeretem maradnek, es figyelnek rendesen szedje a koktelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!