Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiderülne, hogy a párom HIV...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderülne, hogy a párom HIV fertőzött, de nem fertőz mit csinalnatok?

Figyelt kérdés

Kiderülne 1ev után, hogy a szerelmetek hiv fertőzött, de rendszeresen szedi a gyógyszert rá és nem mutatható ki a vérében a vírus

Illetve egy év alatt nem fertőzött meg.

Ti mit tennétek?

Utána olvastam és nem is tud megfertőzni illetve lehet közös gyerekünk is.

2020. febr. 26. 12:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 23:08

Pedig foglalkozhatnál, mert nyilvánvaló hogy semmit nem tudsz a HIV kezelésről.

2020. febr. 27. 00:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljétek ezt a zseniális érvelést. A megfelelően kezelt HIV azért fertőz, mert én az Indexről, és nem máshonnan linkeltem a cikket. :D Akit érdekel a téma, az kutakodhat a WHO hivatalos honlapján, a #6-os hozzászóló már hivatkozott is rá. Én szándékosan magyar nyelvű szöveget szerettem volna mutatni, biztos ami biztos.

[link]

"People diagnosed with HIV should be offered and linked to antiretroviral treatment as soon as possible following diagnosis. If taken consistently, this treatment also prevents HIV transmission to others."

2020. febr. 27. 01:46
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem tudtok a témáról, ez világosan látszik. Nem baj, van idő még tanulnotok.
2020. febr. 27. 10:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mutassál már valami forrást is a kinyilatkoztatásaid alátámasztására, hadd tanuljunk.

2020. febr. 27. 10:19
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Fölösleges linkelnem, mert úgysem értenétek.
2020. febr. 27. 11:47
 16/19 anonim válasza:
100%
Gyógyszeres kezelés alatt álló HIV fertőzött vírusszáma nulla, nem fertőz.
2020. febr. 27. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
8-as leírta a gondolataimat.
2020. febr. 27. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:

AZ első kérdés az, hogy tudta-e korábban, hogy HIV-fertőzött, csak nem mondta el, mert úgy gondolta, a gyógyszer miatt úgyse fertőz. Itt a bizalom hiányzik/ott, kapcsolat kuka (legalábbis az én véleményem szerint).

A második eset, hogy most derült ki a HIV fertőzés, rögtön kezelik, így nem fertőz. Itt a kapcsolat alapos végiggondolása kell. Élete végéig gyógyszert fog szedni, ha valami miatt kimarad a gyógyszer, vagy mutálódik a vírus, fertőz. Valóban, óvatosan, orvosi felügyelettel lehet közös gyerek. Kérdés, mikor és kitől fertőződött meg? El tudod fogadni, hogy homoszexuális úton vagy drogtól fertőződött meg (ez a kettő a legvalószínűbb)? Későbbi életetekben ez nem fog zavarni?

2020. febr. 27. 21:48
 19/19 anonim válasza:
100%

Ismerek olyan elvált, gyerekes nőt, akit a volt férje fertőzött, meg aki félrelépett.

Nem feltétlen a fertőzött életmódja az ok.

2020. febr. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!