Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostiknál a "barátnő feeling" esetén kedvesebb lesz a nő vagy csak drágább?
Figyelt kérdés
Aki próbálta mindkettőt milyen különbségeket tapasztalt? Szükség van arra a pluszra, hogy annyival felemelőbb élmény legyen?2021. júl. 1. 13:19
2/7 anonim válasza:
Kedvesebb, türelmesebb. Akiknél én voltam azok úgy álltak hozzá, hogy ők is élvezni akarják.
3/7 anonim válasza:
Azt még egy barátnőtől se kapod meg mindeig nem hogy egy prostitól.
5/7 anonim válasza:
Külön egytől sem kértem ilyet,szóval nem volt drágább.De volt,aki így viselkedett,és imádtam hozzá járni.
6/7 anonim válasza:
Azt azért megjegyezem, a barátnő feeling rajtad is múlik. Nem mindegy, hogyan szólsz hozzá, hogyan érinted meg. Aki üríteni akaró kangépként viselkedik, az ne csodálkozzon, ha a csaj úgy is fogja kezelni.
Élvezni nem fogja, ez szinte biztos, de nem azért mert bénák az ügyfelek, hanem mert a csajnak ez munka, nem kikapcsolódás.
...És befutott az első nőgyűlölő válasz. Szerintem lesz még, érdemes figyelni.
"Azt még egy barátnőtől se kapod meg mindeig nem hogy egy prostitól."
7/7 anonim válasza:
6!
”Aki üríteni akaró kangépként viselkedik, az ne csodálkozzon, ha a csaj úgy is fogja kezelni.”
A krvák ürítésre valók. Egy kva mégis hogy tudna így kezelni egy férfit?
Egy nőgyűlölő válasz sem volt, Te vagy egy mangina blfasz, ha ugyanolyan nőnek tekinted a rbancokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!