Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért feltételez legtöbb csaj ebben szexuális utalást?
Arról van szó, hogy egy kis segítség kellene szőrtelenítésben. Kozmetikus nem vállalja be. Hajnyírót + fésűt kéne használni (ezeket természetesen biztosítom)
Nem, nem a nemiszervemről van szó, de lényeg h alsógatya nélkül kéne lennem közben. Miért nem tudják ezt (meztelenség) kicsit természetesebben kezelni a nők? Igazából nem is kéne, h szakember legyen az illető, nem bonyolult a munka.
"Viszont ember vagyok, vannak érzéseim (amik nem logikusak, de valósak)"
Akkor ha belegondolsz, az is ugyanígy érthető, és érdemes lenne elfogadnod, hogy azoknak a nőknek is vannak érzései, akiket te hiába kértél fel erre az alsógatya nélküli fenék trimmelős mutatványra, és azt érzik, hogy nincs ehhez kedvük, vagy kifejezetten ellenérzésük van ezzel kapcsolatban - akár logikus számodra, akár nem.
10:49-es, ezt irtad:
"ha belegondolsz, az is ugyanígy érthető"
Szerintem nem ugyan így (mert egészen más a szitu, nem azonos neműekről lévén szó), de végülis érthető, igen.
11:24, te csak simán egy korlátolt, destruktív görcs vagy.
"Ha van 2 kezed és tükör"
Gyakorlati tapasztalaton túl a logikát is mellőzi a megnyilvánulásod. A jóindulatot pedig már meg sem említem.
Köszi, 12:533-as. Ez egy konstruktív válasz. Nem, nem fog szúrni mert kb 1 centisre szeretném. Az már nem szúr.
A gyantázott viszont benőhet, (sajnos erre hajlamos vagyok , más területen tapasztaltam) ráadásul nem akarok csupasz lenni. Akkor letolnám az egészet nullással azt kész.
Kérdező merre laksz? Hajlandó vagyok segíteni, ha nincs kéjenc fejed XD
De előre szólok, hogy egyetlen szexuális célzás vagy egy fél erekció, és kopasz csíkot nyírok a fejed közepére. Keresztbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!